Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrin_90

Czy na portalach randkowych są tacy faceci?

Polecane posty

Gość katrin_90

Czy na portalach randkowych można trafić na energicznego, zdecydowanego, dojrzałego emocjonalnie faceta?  Po roku trafiania na samych mało rozgarniętych zwątpiłam i usunęłam konta.

Może warto poszukać w innym miejscu ? W Internecie nigdy nie wiesz z kim masz do czynienie. Tutaj kreacja osobowości ograniczona jest wyłącznie do wyobraźni. Oczywiście nie można wrzucać wszystkich do jednego worka, ale czy dojrzały mężczyzna będzie szukał partnerki czy przyszłej żony na portalu randkowym ?

Powodzenia 🙂

Gość bez nazwy

popełniacie podstawowy błąd w założeniu. Większość mężczyzn nie szuka żony, zarówno na portalu jak i poza. Czasami się żenią z poznaną osobą, jeśli jest fajna, ale nigdy nie szukają z założenia żony. Żony szukają dewianci z którymi nikt nigdy nie wytrzymał bo mają przekonanie, że wezmą ślub zanim przyszła żona zauważy, że mają co z głową nie tak. 

Gość bez nazwy

i drugi aspekt, na portalach większość facetów szuka kobiety 10 lat młodszej, a nawet więcej. Większość kobiet zapomina, że u równolatków nie ma tam szans bo oni wybiorą zawsze młodszą, więc wybierają je tylko ci którzy biorą każdą w celu zaliczenia. 

Gość gość)

Emocjonalnie dojrzali faceci nie istnieją. Nie ma takich, nie znajdziesz, nie szukaj, zapomnij. 

Gość katrin_90

Też na portalu nie szukałam od razu męża tylko fajnego faceta do randek i nie wykluczałam związku. Jednak jeśli w większości pisali do mnie faceci mało rozgarnięci, zdesperowani, małomówni, marudni, flegmatyczni to rzadko dochodziło do jakichkolwiek spotkań.

Gość bez nazwy

gdybyś była ładna to pisaliby wszyscy, fajni i inteligentni także.

Gość katrin_90

Zdarzało się, że inteligentni i wygadani też pisali ale wprost mówili, że szukają koleżanki do seksu.

Gość MAXIM

Na portalach randkowych jest nadprezentacja mężczyzn, a wśród nich mnóstwo takich, którzy podrywają bardzo wiele kobiet, a tym od nadmiaru atencji w głowach się przewraca. Sam w realu podobam się kobietom, to w internecie mogę liczyć tylko na pasztety.

Gość gosc

Nie łudźmy się. Męscy i energiczni faceci rzadko szukają partnerek na portalach.

Gość Nan

Tam są tylko ogłoszenia na sponsoring, zboczeńcy, zwyrole i oszuści. Dobrze zrobiłaś że skasowałaś konto. Sympatię itp były popularne ponad 10 lat temu, teraz to przeżytek i siedlisko zboków

Gość mariii

Też miałam konto na Sympatii i Badoo. Sami zboczeńcy, nudziarze i desperaci. Szkoda czasu.

Gość gość

Strata czasu.

Gość gość

Miałem dla testòw  😀  byłem wyświetlany w 1 dziesiątce bez premium szkoda kasy.  

Niestety to co pisały jakaś porażka. 

Gość katrin_90

Mi ciągle oferowali premium. Reklamowali, że w ten sposób zwiększę swoje szanse na poznanie kogoś interesującego :D.

Gość gość

Bez premium  na mail co 2 minuty przychodziły wiadomości w godzinach od 15 do 23.

Irytujące to jest, usunąlem, co z tego, za dużo też nie zdrowo, dosłownie  na jedno kopyto. 

Gość Gość

Tacy nie potrzebują żadnych portali żeby kogoś poznać. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Tacy nie potrzebują żadnych portali żeby kogoś poznać. 

Racja dla tego nie szukam. 

Temat mnie zainteresował  co takiego  unikatowego macie?  jak dotąd w temacie....... 

Gość katrin_90

Pozytywna energia, zdecydowanie, umiejętność wyrażania własnego zdania, posiadanie jakichś zainteresowań wydaje mi się czymś naturalnym. Jednak na portalach znalezienie takiej osoby graniczy z cudem. Inny świat :).

Gość Onsam

A kobiety? Dlaczego tam sa i to latami? 

Gość gosc

Właśnie tego nie rozumiem a przecież im dłużej tam są tym bardziej są sfrustrowani.

Gość Super Żona

Trzeba być desperatem żeby szukać drugiej połówki przez neta