Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RÓŻA

CEL 20 KG W ROK

Polecane posty

Gość RÓŻA

Witajcie jestem Róża i postanowilam ze bede sie odchudzac. Moja waga za chwile dojdzie do liczby trzy cyfrowej co mnie przeraza dlatego powiedzialam sobie dostyc tego "dobrego". Jestem mama dwojki dzieci, nie pracuje narazie i wiekszosc czasu spedzam w domu. 

Moj plan jest taki zrezygnowalam juz z cukru, pije tylko wode z cytryna, zielona herbate i kawe ze stewia. Nie jem slodyczy, fast foodow i wszystkiego w tym stylu.  Staram sie codziennie chodzic na spacery i trzy razy w tygodniu cwicze w domu. To wszystko sa poczatki wiec jest trudno. Jest ochota na slodkie i bola miesnie od wysilku. Organizm musi sie przyzwyczaic. 

Cel mam taki jak w temacie. Chcialabym schudnac conajmniej 20 kg do marca przyszlego roku. taki prezent na 30 urodziny, poczuc sie w koncu dobrze sama ze soba. Nie chce tez szybko schudnac, zeby to wszystko jeszcze szybciej nie wrocilo.

Postanowilam zalozyc wlasny temat bede tutaj opisywac swoje postepy. Ktos moze bedzie chetny sie dolaczy to zapraszam.

Gość Sraczko

Szczam na ciebie i twoje chore diety chora na dekiel franco.

Gość Sraczko

Takich jak ty powinno sie z miejsca utylizowac-wielka szkoda ze nie wiem kim jestes.No taka jest prawda.

Gość RÓŻA

Witam🙂 zaczynym kolejny dzien walki z kg. Na poczatek dnia woda z cytryna, kawa i dwie bukeczki z twarozkiem. Po sniadaniu codzienne obowiazki a pozniej cwiczenia, wieczorem spacer.

Milego dnia🙂

Gość Olek

Skoro chcesz opisywać swoje postępy, to napisz może więcej szczegółów. Ile ważysz, jak dużo ćwiczysz, ile kalorii dziennie spożywasz... Jaki sens ma ten dziennik, bez tego rodzaju informacji?

Gość RÓŻA

Waze 96 kg, staram sie cwiczyc co drugi dzien a kalorii nie licze po prostu mniej jem.

Dnia 2.04.2019 o 15:08, Gość RÓŻA napisał:

Witajcie jestem Róża i postanowilam ze bede sie odchudzac. Moja waga za chwile dojdzie do liczby trzy cyfrowej co mnie przeraza dlatego powiedzialam sobie dostyc tego "dobrego". Jestem mama dwojki dzieci, nie pracuje narazie i wiekszosc czasu spedzam w domu. 

Moj plan jest taki zrezygnowalam juz z cukru, pije tylko wode z cytryna, zielona herbate i kawe ze stewia. Nie jem slodyczy, fast foodow i wszystkiego w tym stylu.  Staram sie codziennie chodzic na spacery i trzy razy w tygodniu cwicze w domu. To wszystko sa poczatki wiec jest trudno. Jest ochota na slodkie i bola miesnie od wysilku. Organizm musi sie przyzwyczaic. 

Cel mam taki jak w temacie. Chcialabym schudnac conajmniej 20 kg do marca przyszlego roku. taki prezent na 30 urodziny, poczuc sie w koncu dobrze sama ze soba. Nie chce tez szybko schudnac, zeby to wszystko jeszcze szybciej nie wrocilo.

Postanowilam zalozyc wlasny temat bede tutaj opisywac swoje postepy. Ktos moze bedzie chetny sie dolaczy to zapraszam.

Witam, najlepszym rozwiązaniem będzie zastosowanie zdrowej, zbilansowanej diety opierającej się na deficycie energetycznym co da stałe efekty. Pani cel jest jak najbardziej do osiągnięcia. 

Chętnie odpowiem na pytania pod adresem mailowym: dietetykpoznan929@gmail.com

Gość 10-dniowka

Hej, Róża! Jaki masz plan na schudnięcie? Odchudzam się od stycznia i zleciało mi 8 kg,chciałabym zrzucić jeszcze 5-10 kg. Wcześniej było ograniczenie kalorii, a teraz jestem na 10-dniowej i po niej tez wroce do diety mniej jeść. Dodam, ze walczę z pociażowymi kilogramami.