Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaJednaOna

Jak poradzić sobie z niechcianym zauroczeniem?

Polecane posty

Gość TakaJednaOna

To trwa już za długo. Od jakiegoś czasu go nie widuję, ale nie mogę zapomnieć. A muszę, bo jestem zajęta i on też.

Na pewno na tym forum są osoby, które przechodziły albo przechodzą to samo. Napiszcie coś proszę... 

Gość poziomka

Co tu dużo pisać, też tak mam i nie mogę wywalić go z głowy i serca. 😕 

Gość Ona

Zdradza mnie 

Gość Smutnaaa

Mam to samo, tyle ze mieszkamy na jednym osiedlu wiec widuje go bardzo czesto. Trwa to juz chyba rok i dalej nie moge wywalic go z glowy mimo ze z biegiem czasu wiem ze jestem dla niego nikim, nie interesuje go relacja ze mna nawet kolezenska, malo tego raczej jestem objektem smiechu ze tak powiem. Ale mam caly czas nadzieje ze w koncu sie z niego wylecze

Gość Wsc

Miałam podobnie. Będąc mężatką platonicznie zakochałam się w pediatrze moich dzieci. Widziałam, że ja też mu się podobam zarówno fizycznie jak i to co mam w głowie. Nie wiem skąd to uczucie się wzięło. Trwało dość długo mimo rzadkiego widywania i nieujawnienia uczuć. Przeszło nagle, z dnia na dzień, ale po ok roku.

Gość Zpaznokcilakier

,Jak trachnie miłość ,ta prawdziwa ,taka do trzewii, to nie przejdzie, nie minie ,nie pójdzie sobie. Kto przezyl ten wie. Czy chcesz ,czy nie chcesz niesiesz ja na ramionach , czasem uwiera jak kamień w bucie..  

Gość gość

Siadanie w misce z zimną wodą pomaga

Gość czy warto

Seks jest terapia ktura cie wyleczy

Gość HayleyXO

Ja mam podobną sytuację. Mój wieloletni przyjaciel się we mnie zauroczył, a ja w nim. Oboje jesteśmy w stałych związkach, ale codziennie ze sobą rozmawiamy, widujemy się dość często. Najgorzej że kiedy jesteśmy wśród innych przyjaciół i partnerów to nie umiemy całkowicie zapanować nad uczuciem 😕 

Gość czy warto
15 minut temu, Gość HayleyXO napisał:

Ja mam podobną sytuację. Mój wieloletni przyjaciel się we mnie zauroczył, a ja w nim. Oboje jesteśmy w stałych związkach, ale codziennie ze sobą rozmawiamy, widujemy się dość często. Najgorzej że kiedy jesteśmy wśród innych przyjaciół i partnerów to nie umiemy całkowicie zapanować nad uczuciem 😕 

Oddaje mu sie