Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Unia to chora instytucja

Timmermans to psychol i ma jakąś antypolską fobię.

Polecane posty

Gość Unia to chora instytucja

On tylko powtarza brednie szefa justitii i całej rzeszy donosicieli na Polskę do eurokołchozu, którzy skarżą się jak smarkacze w nadziei na pomoc lewaków z UE. Ten bolszewik sprawuje funkcję psa łańcuchowego lewaków i marksistów. Róbmy swoje a oni niech wyją do usranej śmierci. Wzmacniajmy się, szukajmy sojuszników i niebawem cały ten burdel rozsypie się jak domek z kart. Wróci wolność.

Gość PRAWILNY

Tak, wróci.

Gość gosc

Co to ... jest timmermans do ...a?

Gość PRAWILNY
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Co to ... jest timmermans do ...a?

Obiekt nieszczęśliwej miłości homoseksualnej autora tematu.

Gość Gość

Bo jak Polacy dawali się dymać i wykorzystywać to byli dobrzy, ale powiedzieli dość No to nagle zaczęła się nienawiść do nas, gnojenie nas, oczernianie itp i tak samo teraz robi żydostwo żeby wyciągnąć pieniądze, za zniszczone mienie żydowskie, cwaniaki nie pójdą do Niemiec którzy to zniszczyli to mienie tylko od nas chcą, A jakim będziemy odmawiać to będą nas coraz bardziej gnoić na arenie międzynarodowej, aż w końcu wprost powiedzą albo płacicie albo będziemy dalej wam robić czarny pijar 

Gość patriota

Bo Unia to wyimaginowana wspólnota. Nie ma co podporządkowywać się ich zasadom. Trzeba im pokazać, że my Polacy też mamy coś do powiedzenia i nie będziemy za każdym razem tańczyć jak nam zagrają. Przykro mi, iż daliśmy się wciągnąć do tego eurokołchozu, ale mam nadzieję, że z niego wyjdziemy. Brytyjczycy w końcu powiedzieli dość i odzyskują dzięki temu suwerenność. Mam nadzieję, że Polska pójdzie tym samym śladem.