Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny

Czy da się operacyjnie wyprostować p3nisa?

Polecane posty

Gość Smutny

Chciałbym mieć prostego bo jest skrzywiony w lewo poza tym zawsze by mi doszło z 1cm do długości 

Gość Psssssst

Da się, poszukaj w Google. Pod  hasłem Klinika dla mężczyzn. Jest taka w Grodzisku Mazowieckim,robia odpłatnie. 

Gość Samsara

Ernest, to ty?

Dnia 4.04.2019 o 08:56, Gość Smutny napisał:

Chciałbym mieć prostego bo jest skrzywiony w lewo poza tym zawsze by mi doszło z 1cm do długości 

Da się, sam pytałem lekarza bo mam podobny problem, ale skutki uboczne mogą być znacznie gorsze....

Gość Smutny
55 minut temu, Koczownik napisał:

Da się, sam pytałem lekarza bo mam podobny problem, ale skutki uboczne mogą być znacznie gorsze....

Jakie?

Gość Kreciol

Glupota. Zakrzywiony daje lepsze doznania kobiecie (to troche tak jakbys mial grubszego) - moze sprobuj innych (skosnych) pozycji.

Ps. Jednym centymetrem mozna sie przejmowac jesli go dodajesz do jednocyfrowej liczby. Inaczej to tyle co nic, a z tego co kojarze uszkodzenia wewnetrzne (ktore tez moga byc spowodowane przez operacje) moga zabrac znacznie wiecej niz ten 1cm, cos jak gabka ktora stwardniala i juz nie bierze wody...

Jeśli nie przeszkadza w sikaniu i kochaniu to daj spokój. Najważniejsze aby skutecznie działał