Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Max

Czy dać szansę tej kobiecie?

Polecane posty

Gość Max

Czesc. Poznałem ostatnio bardzo miła, Sympatyczna i piękna kobietę. Świetnie nam się rozmawia, jest bardzo uczuciowa i boi się mężczyzn. W tym szkopuł. Kiedyś rozmawialiśmy szczerze i wyznała mi, że była Zaręczona, ale związek rozpadł się po 5 latach. Dalej wypytywalem i była bardzo niechętna do rozmowy. Ale otrzymałem odpowiedź. Mianowicie, z jej partnerem bywało różnie. Wyrzucal ja z domu, wyzywał, jego rodzina jej nie akceptowala. Traktowali ja tylko na zasadzie "do garów i sprzatania". Ponizali ja publicznie przy reszcie rodziny. Kiedy o tym mówiła bardzo plakala. Wiem tez, że jej były to niezły rozpieszczony bachor  - mamy wspólnego znajomego. Jedynak, który miał wszystko i kurczowo trzyma się zdania matki. Ona również pochodzi z domu toksycxnego,  brak wsparcia i ciągle ponizanie i przemoc fizyczna. Sęk w tym, że ona przeszła traumę w tym wszystkim z zalamaniem nerwowym i uwiklala się w romans bez pokrycia. Kiedy o tym mi mówiła widziałem tylko wstyd i żal w jej oczach. Bardzo tego żałuje do dzisiaj. Chodziła nawet na terapie z tych powodów. Przeszła ja z sukcesem. Ale strach do mężczyzn nadal gdzieś pozostał. Myślicie, że po takich przejściach związek z kimś takim jest możliwy? Jest mądra, inteligentna ma Stabilna pracę. 

Gość gość

"Jest mądra, inteligentna " - co ty nie powiesz?

To wytłumacz mi dlaczego ta yntelygentna poszła sie je/bać do domu obcej rodziny? Gdzie traktowasli ją jak śmiecia? Gdzie ta mądrość??

"Stabilna pracę" - i to JEDYNY plus dodatni...

Gość Monik

Może dlatego skoro gość pisze, że jej rodzina jest destrukcyjna zdecydowala się na to? Liczyła mpze na to, że będzie miała swoją. Póki jej na łeb matka partnera nie zaczęła wyskakiwać?

Gość gość

Czyli patologia poszła do patologii. I siedziała w szambie 5 lat!! - bo w swojskim smrodzie jest swojsko...

Nadal nie rozumiem  gdzie ta mądrość i inteligencja??

Gość Gosc

Na to pytanie musisz sam sobie odpowiedziec. Ale wydaje mi się, ze powinna dostac szanse.

Gość Monik

Skoro autor pisze, ze dziewczyna przeszła terapię, rozumie swoje błędy i jest stabilna finansowo może nie jest tak źle?

Gość gość

Szansę na co? Na to żeby ci rozp..liła życie?

To twoje życie. Dawaj szanse komu chcesz... Jak taki z ciebie desperado. 

Gość Max

To chyba ja raczej mogę jej. Bo ona się mnie boi

Gość gość

A co ty niby jej możesz?

Ona już nie takie h..je widziała jak twój - więc co ty jej możesz, dzieciaku 😝

Gość Max

Prosiłem o poważne porady. Czasami moze jest tak, ze ludzie żałują pewnych rzeczy z przeszłości i nie chce ich powtórzyć w przyszłości. Nie uważasz? 

Gość gość

Nie. Natura ciągnie wilka do lasu!!!

Gość Pat.
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie. Natura ciągnie wilka do lasu!!!

Chyba ktoś Cie bardzo skrzywdził...

Gość gość

Gość Pat. - to skrót do patologia?

Gość gość
16 minut temu, Gość gość napisał:

A co ty niby jej możesz?

Ona już nie takie h..je widziała jak twój - więc co ty jej możesz, dzieciaku 😝

😋😋😋🍕

😂

Gość PAlina
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

😋😋😋🍕

😂

Jesteś trollem? Chłopak ma poważny dylemat. 

Może być ciężko Ci jej zaufać, ale chyba to ona bardziej Tobie nie uda. Może być też tak, ze zdrada była tylko efektem spustowym tego, co działo się w tym związku. W dobrym związku zdrad nie ma. Skoro zauważyła swój błąd, przeszła terapię i żałuję tego tooze jest wartościową osoba? A zdrada pokazała tylko to, ze nie godzila się na takie traktowania?  Z miłości kobiety robią różne rzeczy. Wiem coś o tym... Trudny wybór. Ja bym spróbowała. Ludzie zasługują na rruga szansę, są tego warci. Pozavyum ma do Ciebie zaufanie skoro Ci powiedziała o tym. A to już wiele.

Gość Gg55ji

Ona z nim nie chce byc a on uroił sobie i zastanawia sie czy jest godna jego czy nie buhahaha a sam nie swiety

Gość Gosc

Co z wami ludzie jest nie tak? Samotne niedorozwoje.

Oczywiście, ze możesz dac szansę takiej kobiecie. Ja w ogóle nie rozumiem pytania. Czy to jej wina, iż pochodzi z domu toksycznego? Jej wina, ze dała szansę jakiemus pajacowi, ktory ja wykorzystał? Była z nim, nie spędziła z nim 20 lat życia tylko 5. Ludzie żyją z osobami, które zdradzaja, mają siebie wzajemnie w d . Dziewczyna jest widocznie zbyt wrażliwa, zbyt empatyczna, a byly tocwany kawal uja. Czego ty sie obawiasz bo nie rozumiem?

Poważnie i szczerze nie rozumiem pytania.

Gość Goscjsjs

Ja widzę, ze ty byś wolał typową Karyne, wredne wyrachowane babsko, które nie da sobie w kaszę dmuchać. Po co ci wrażliwa dziewczyna? Nie dziw się że boi się zaufać, świadczy to tylko o jej dojrzałości. Nie pcha się w zwiazki na siłę i szczerze powiedziała ci co ja spotkało.

Faceci pi*dy, którzy nie wiedzą jak traktować kobietę, uwazaja że im podlejszy będzie tym kobieta dłużej będzie za nim biegać.