Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kvfcv

Czy istnieja faceci dla których dziewictwo ma wartość?

Polecane posty

Gość Kvfcv

Byłoby mi przykro gdyby facet zrobił problem z mojego dziewictwa i ze to tylko ''kawałek błony'' zamiast pomyśleć że nie rozdawałam siebie komu popadnie i inni wcześniej na mnie nie ćwiczyli. Ludzie którzy traktują seks jak sport są dla mnie puści jak bęben.

Gość PRAWILNY

Wyobraź sobie jak puści muszą być ci którzy seksu w ogóle nie uznają.

Gość Khgc

nie uznają tzn? zdaje sobie sprawę ze rozwiązły facet nie będzie wymagał dziewicy bo hipokryzja. Nie dziwię się że ludzie którzy mieli dużą ilość partnerów cały czas są sami natomiast znam wiele par które nie były rozwiązłe i są w szczęśliwych małżeństwach przez lata. Ciekawe nie?

Gość Khgc

Może dlatego że przez to ze seks traktują jak sport gdy poznają partnera to jest on dla nich jak kolejny mebel, nic wyjątkowego tez nie mogą mu dać bo co to za satysfakcja być 345943833 osoba w życiu partnera? 

Gość PRAWILNY
1 minutę temu, Gość Khgc napisał:

nie uznają tzn? zdaje sobie sprawę ze rozwiązły facet nie będzie wymagał dziewicy bo hipokryzja. Nie dziwię się że ludzie którzy mieli dużą ilość partnerów cały czas są sami natomiast znam wiele par które nie były rozwiązłe i są w szczęśliwych małżeństwach przez lata. Ciekawe nie?

Nie.