Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amela

Szpanowanie xiaomi to jak chwalenie się rzerzączką

Polecane posty

Gość Amela

Change my mind.

Gość Gość

Niech sie cieszy ze ma ale nie na dlugo 

Gość Amela

Xiaomi i huawei to typowa chińszczyzna, szybko się psuje i jakość tragiczna. Ja miałam od huawei, przez Sony, Samsung i iPhone i Samsung Galaxy s9 wydaje się najlepszy. 

Gość manonthemoon
2 minuty temu, Gość Amela napisał:

Xiaomi i huawei to typowa chińszczyzna, szybko się psuje i jakość tragiczna. Ja miałam od huawei, przez Sony, Samsung i iPhone i Samsung Galaxy s9 wydaje się najlepszy. 

Eee, ... prawda. 

Gość Amela

A najlepszą opcją wydają się tanie badziewia za 500. Jak się popsuje to żadna szkoda, można dość często zmieniać a patrząc na ceny kupowanie drogiego telefonu to słaby interes bo szybko tanieją a telefonu za 2 tysiące nie zmieniasz co pół roku i uszkodzenie takiego boli. A telefon co teraz kosztuje 2000 za 2 lata będzie o ponad połowę tańszy... Teraz placi się za mnóstwo bezsensownych aplikacji, aparat i logo. 

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Amela napisał:

A najlepszą opcją wydają się tanie badziewia za 500. Jak się popsuje to żadna szkoda, można dość często zmieniać a patrząc na ceny kupowanie drogiego telefonu to słaby interes bo szybko tanieją a telefonu za 2 tysiące nie zmieniasz co pół roku i uszkodzenie takiego boli. A telefon co teraz kosztuje 2000 za 2 lata będzie o ponad połowę tańszy... Teraz placi się za mnóstwo bezsensownych aplikacji, aparat i logo. 

Za dwa lata to on będzie 5 razy tańszy kaleko o ile sprzedasz takiego starego 2 letniego złoma:D