Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm e bicepsie

Większość kobiet tutaj jest stara gruba i brzydka a ja chciałbym młodą filigranową co lubi dostawać klapsy w pupę w czasie miłosnych uniesień

Polecane posty

Gość Gość
1 minutę temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

No i ja też napisałem kto mi się podoba z wyglądu i charakteru,  także w czym problem?  

Chodzi mi o to, że zauważyłam, że dla ciebie ten wygląd twojej przyszłej dziewczyny jest bardzo ważny i np. z grubą byś się nie umówił , nawet gdyby była bardzo fajna. A mnie chociaż podoba się szczupły, umięśniony facet to nie miałabym problemu umówić się z grubym i być z nim w związku.

Gość 43 cm w bicepsie
11 minut temu, Gość Gość napisał:

A co byś zrobił jakby tobie dziewczyna dawała klapsy?

Pewnie bym jej strzelił wychowawczego znając życie... 

Gość 43 cm w bicepsie
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Chodzi mi o to, że zauważyłam, że dla ciebie ten wygląd twojej przyszłej dziewczyny jest bardzo ważny i np. z grubą byś się nie umówił , nawet gdyby była bardzo fajna. A mnie chociaż podoba się szczupły, umięśniony facet to nie miałabym problemu umówić się z grubym i być z nim w związku.

No fajnie,  tylko przestań już umoralniać i udawać jakaś istotę wyższą,  anioła czy coś.  

Gdyby kobiety nie leciały na wygląd i kasę to świat wyglądałby zupełnie inaczej więc skończ juz te swoje projekcje i fantazje kimkolwiek jesteś,  ok? 

Gość Gość

Bicu, myślę , że znajdziesz taką, która te klapsy lubi. Są takie kobiety. Jednak dla większości ludzi takie zachowanie w łóżku nie jest normalne, podpada pod sado-maso.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

No fajnie,  tylko przestań już umoralniać i udawać jakaś istotę wyższą,  anioła czy coś.  

Gdyby kobiety nie leciały na wygląd i kasę to świat wyglądałby zupełnie inaczej więc skończ juz te swoje projekcje i fantazje kimkolwiek jesteś,  ok? 

Uwierz, że nie wszystkie lecą na wygląd i kasę. Widocznie do tej pory źle trafiales, widzę , że masz bardzo zle doświadczenia . To tak jak z tymi prostytutkami. Mówisz, że Polki są uważane za tanie prostytutki, być może nawet w większości tak jest, nie wiem, ale wiele jest też uczciwych i wiernych kobiet. Życzę ci, żebyś na taką trafił .

Gość 43 cm w bicepsie
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Bicu, myślę , że znajdziesz taką, która te klapsy lubi. Są takie kobiety. Jednak dla większości ludzi takie zachowanie w łóżku nie jest normalne, podpada pod sado-maso.

Szczerze to już nie mam ochoty na klapsy.  Juz mi przeszło. 😉

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Uwierz, że nie wszystkie lecą na wygląd i kasę. Widocznie do tej pory źle trafiales, widzę , że masz bardzo zle doświadczenia . To tak jak z tymi prostytutkami. Mówisz, że Polki są uważane za tanie prostytutki, być może nawet w większości tak jest, nie wiem, ale wiele jest też uczciwych i wiernych kobiet. Życzę ci, żebyś na taką trafił .

Śmiem twierdzić,  że na Ukrainie jest też wiele uczciwych i wiernych kobiet. A może i więcej. W Rosji na pewno jest więcej.  

Gość Gość

Śmiem twierdzić,  że na Ukrainie jest też wiele uczciwych i wiernych kobiet. A może i więcej. W Rosji na pewno jest więcej.  

Jeżeli piszesz o Ukrainie i Rosji to czytałam , że tam są bardzo ładne kobiety, tak nawiasem mówiąc . Podobno ładniejsze niż Polki.

Gość gość

Dziewczyny lubicie klapsy w tyłek? większość dziewczyn które spotkałem je uwielbiały ale tego nie pokazywały.

Chłopaki lubicie klapsy w tyłek?

Gość Gość

Lubię klapsy w synapsy. 

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Dziewczyny lubicie klapsy w tyłek? większość dziewczyn które spotkałem je uwielbiały ale tego nie pokazywały.

Chłopaki lubicie klapsy w tyłek?

też lubie ale to musi być mój 

Gość 43 cm w bicepsie
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jeżeli piszesz o Ukrainie i Rosji to czytałam , że tam są bardzo ładne kobiety, tak nawiasem mówiąc . Podobno ładniejsze niż Polki.

Nie interesują mnie jakieś ruskie,  chciałbym poznać piękna kafeterianke jeśli takowe istnieją..  

Gość Gość

Nie interesują mnie jakieś ruskie,  chciałbym poznać piękna kafeterianke jeśli takowe istnieją..  

No to załóż temat, że takiej szukasz. Myślisz , że tu same brzydkie siedzą?

Gość 43 cm w bicepsie

No to załóż temat, że takiej szukasz. Myślisz , że tu same brzydkie siedzą?

Po co zakładać nowy temat? 

Gość Gość
7 minut temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

Po co zakładać nowy temat? 

Bo ten temat ma kiepski tytuł. Piszesz o starych, grubych i brzydkich babach. Co fajna dziewczyna o tobie pomyśli po takich słowach ? Myślisz, że będziesz miał u niej szansę ? Piszesz wiersze i jesteś romantykiem, tak twierdzisz, to wymysl tytuł, który będzie przyciągał a nie odpychal.

Gość Gość

Bo ten temat ma kiepski tytuł. Piszesz o starych, grubych i brzydkich babach. Co fajna dziewczyna o tobie pomyśli po takich słowach ? Myślisz, że będziesz miał u niej szansę ? Piszesz wiersze i jesteś romantykiem, tak twierdzisz, to wymysl tytuł, który będzie przyciągał a nie odpychal.

Najlepszy byłby ,"Jestem starym znudzonym dziadem, która z głupich bab, umili mi czas"

Gość Sceptyczny
55 minut temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

Ile razy i jak długo tam byłeś?

Gość Sceptyczny
44 minuty temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

A sam jesteś piękny? Bo jeżeli nie, to nie masz na to szans. Szukaj w swojej lidze.

Gość Eno

piękne są dla pięknych

Gość zaciekawion

Jakie miłosne uniesienia oferujesz?

Gość 43 cm w bicepsie
24 minuty temu, Gość Gość napisał:

To nie jest żaden casting, a komu się temat nie podoba może spadać na drzewo. 

15 minut temu, Gość Gość napisał:

Najlepszy byłby ,"Jestem starym znudzonym dziadem, która z głupich bab, umili mi czas"

Stary to jest Twój alfons szloro.  

5 minut temu, Gość zaciekawion napisał:

Jakie miłosne uniesienia oferujesz?

Mogę ci wsadzić chüja w düpe. 

Gość Gość
9 godzin temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

To nie jest żaden casting, a komu się temat nie podoba może spadać na drzewo. 

Stary to jest Twój alfons szloro.  

Mogę ci wsadzić chüja w düpe. 

Ciekawe jak to zrobisz ,tym miętkim?

W tym wieku nawet wiagra, nic nie zrobi, nie podniesie ci ! Pozostaje w strefie marzeń juz do końca gawedziarzu

Gość 43 cm w bicepsie

Jak się pogniecie, to się podniesie. Po prostu tłuszcz z brzucha tak mi zwisa, że zdąży mi dopaść, gdy już go wydobende. Przynajmniej mam naturalny biceps, a nie jakieś sterydy. I ta moja twarz aryjczyka. 

Gość 43 cm w bicepsie
3 godziny temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

Jak się pogniecie, to się podniesie. Po prostu tłuszcz z brzucha tak mi zwisa, że zdąży mi dopaść, gdy już go wydobende. Przynajmniej mam naturalny biceps, a nie jakieś sterydy. I ta moja twarz aryjczyka. 

Nie podszywaj się tłusta locho 

Gość Gość
8 minut temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

Nie podszywaj się tłusta locho 

Grubas pisze o kobiecie locho. I to takiej o której wyglądzie wie tyle ile przeczytał od innego zyeba 🤣 jesteś bardzo romantyczny. Jak stary śmierdzący knur z włosiem. 

Gość 43 cm w bicepsie
19 minut temu, Gość Gość napisał:

Grubas pisze o kobiecie locho. I to takiej o której wyglądzie wie tyle ile przeczytał od innego zyeba 🤣 jesteś bardzo romantyczny. Jak stary śmierdzący knur z włosiem. 

Wieczorna ty wariatko upiorna skąd mamy wiedzieć że jesteś w ogóle kobietą nawet brzydką? 

Gość 43 cm w bicepsie
19 minut temu, Gość Gość napisał:

Wieczorna ty wariatko upiorna skąd mamy wiedzieć że jesteś w ogóle kobietą nawet brzydką? 

Gość Gość

My wiemy że jesteś gruby. Ty musisz uwierzyć na słowo że jestem upiorna i brzydka ale jednak kobieta.

Gość 43 cm w bicepsie
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

My wiemy że jesteś gruby

"My" to znaczy kto, pacjenci tworek?  

Twoja düpa jest jednak grubsza 😉

Gość 34 cm w bicepsie.

https://youtu.be/2bbOR8nv8SU