Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerf442

dylemat życiowy i miłosny

Polecane posty

Witam, jestem dość młodą osobą i mam problem z dziewczyną, od jakiegoś czasu nęka mnie problem moich rodziców którzy nie lubią mamy mojej dziewczyny, wręcz jej nienawidzą, ponieważ trochę nakłamała i nie wiem jak to ująć (chyba próbowała mną manipulować), i właśnie przez to wszystko nie chcą żebym był ze swoją partnerką, bardzo ją kocham i w ogóle wszystko świetnie nam się układa, ale od jakiegoś czasu dręczy mnie myśl że muszę zakończyć ten związek bo nie ma sensu czegoś ciągnąć na przyszłość skoro dwie strony, a w sumie jedna bardzo się spiera co do drugiej strony, dopowiem jeszcze że moi rodzice mają dość duże majętności i obawiam się że to przez to mama mojej dziewczyny próbuje ją dobrze przy mnie ustawić, tak na przyszłość, moja dziewczyna bardzo mnie kocha i widzi we mnie księcia, ja również ją bardzo ale to bardzo kocham, ona jest moją drugą połówką, jestem z nią od roku, ale widzę że ze względu na rodziców traci to wszystko sens, nie widzę w tym związku za dużej przyszłości ze względu na rodziców obu stron, strasznie mnie to wszystko męczy i dlatego potrzebuję jakiejś rady :((

Dopowiem jeszcze że mama mojej dziewczyny w sposób widoczny jest w moim związku, tak nieładnie mówiąc trochę się wpierdziela, a moi rodzice nic a nic nie ingerują w mój związek