Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Zdradził prawda?

Polecane posty

Gość Gosc

Podam 2 sytuację, jedna 2 lata temu druga 6 miesięcy. 1. Poszliśmy rezerwacja na imprezę, (6lat związku) poklocilismy sie i poszedł każdy w swoją stronę. Ja wypiłam piwo w pubie i wróciłam do domu. On wrócił 24 h później, pobity. Mówił że był w klubie i zasnął w autobusie. 24 godziny? Potem przy jakiejś okazji okazało się że się z kimś całował. Sam się przyznał ale był dość pijany. Po 2 latach nie dawało mi to spokoju i chce żeby powiedział mi gdzie był, Itp. On mówi że uwaga,, nue pamięta jak to było ani CO MI WTEDY POWIEDZIAŁ,,. SYTUACJA 2. dzień przed moim terminem porodu dzwonie i pytam o której będzie z pracy. Nerwowo mowi,,  nie wiem,,. Wraca o 7 rano, pijany. Podobno był w klubie z szefem bo chciał odpocząć i iść napić się z kolegą a nie było gdzie więc byli w klubie. Pytam,, ale so 7 rano,, a on mówi że nie pamięta dokładnie, ale był w klubie a potem.... Jeździł taksówka! Haha .... Gdy pytam czy wyszli z klubu z kolegą czy San to mówi że nie pamięta kto pierwszy wyszedł 😄 on mnie zdradza prawda? Powie mi ktoś w końcu bo głupia jeszcze z nim jestem. W przeszłości było kilka razy jak złapałam go na niesczerosci

Gość Gosc

Tego nie wiem ale dziwna historia  raczej tak 

Gość Gosc

Tego nie wiem ale dziwna historia  raczej tak 

Gość gwoli wyjasnienia
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Pani Zofia niech zostawi uroki dla innych. Ja chcę tylko prawdy. 

Od nas chcesz prawdy? Nie zartuj! My to mozemy tu tylko spekulowac ale po co, szkoda na to czasu. Wynajmij detektywa i sie dowiesz bo od niego to raczej nie. On ma na zawolanie zawsze demencje jak ty chcesz cos wiedziec 🙂

Gość Gosc

Tak się czuje ze tak jest. Wydaje mi się że to okazyjne skoki w bok po pijaku więc detektyw nie zda się na wiele. Nie wiem kiedy znów kogoś pozna i pójdzie się napić a potem zniknie. Chciała bym tylko żeby ktoś kto to czyta napisal czy czuć w tym zdradę czy nie, tyle. Koleżanka znalazła kiedyś prezerwatywy u męża, pusta paczkę a on powiedział jej ze tylko przymierzal. Uwierzyła bo kochała. Po latach wyszło ale ona nie widziała tego tak jak inni widzieli. Dlatego chcę żeby ktoś spojrzał na to bez uczuć, jak to wszystko brzmi. 

Gość gosc
16 minut temu, Gość Gosc napisał:
17 minut temu, Gość Gosc napisał:

Koleżanka znalazła kiedyś prezerwatywy u męża, pusta paczkę a on powiedział jej ze tylko przymierzal.

Najlepszy dowcip jaki dzis slysze, haha

Gość Gosc

Racja to jest ja dowcip. Jazda taksówka do 7 rano po pijaku jako istotny element tego co się robiło że się nie odbiera telefonu też 

Gość Gosc

Racja to jest ja dowcip. Jazda taksówka do 7 rano po pijaku jako istotny element tego co się robiło że się nie odbiera telefonu też 

Gość notak
24 minuty temu, Gość gosc napisał:

Najlepszy dowcip jaki dzis slysze, haha

the best of the best !

tak ,tak przymierzał się do innej niuni,, 

a potem taki mówi do swojej kobiety,ze jest impotent,i sexu nie potrzebuje

trzeba mieć raz honor,dwa jaja,i po prostu powiedzieć,jest tak i tak,mam inną babę,i po sprawie, a nie kłamać tylko