Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiełbasa

Ale jedzie mi z kuciapy

Polecane posty

Gość Kiełbasa

blee 😞 nie wytrzymuje juz tego odoru...

Gość Gość

Czemu tak? To nie jest normalne idź do lekarza. Z kuciapki powinno być czuć fiołkami inaczej to stan chorobowy. 

Gość Kiełbasa

Nie podmywalam sie tydzien moze dlatego..........

Gość Gość

O rany. Tydzień to już masakra, pewnie robaki się zaległy 

Gość hahaha

Co za ... 😄 Zaklada tematy i sam sobie odpowiada,bo wszyscy maja wy...e 😄

Gość Kielbasa

domestosem i wyciorem wyszoruje 😞

Gość Gość
4 minuty temu, Gość hahaha napisał:

Co za ... 😄 Zaklada tematy i sam sobie odpowiada,bo wszyscy maja wy...e 😄

Ejj zboczku ja tu jestem z doskoku 

Gość hahaha

kto mnie w y r u c h a? Jestem zdesperowana 😞

Gość pies
1 godzinę temu, Gość hahaha napisał:

kto mnie w y r u c h a? Jestem zdesperowana 😞

hau hau

Gość Prawda

I to pokazuje jakie z was ścierwa. Nie dla zawszonych kundli kiełbasa. Panowie ministrowie służb się ucieszą .ze kundli maja zatrudnionych żeńskie i męskie Dalej wymyślajcie księżycowa /y/ co kundle tylko kaszany bierzecie a ...  opluwajace cieczkę mają czy co? dalej kundle  wasz skowyt  słychać daleko .wieloletni stalking wzbudzający zagrożenie podlega zainteresowaniu prokuratora i nie tylko. Tak zostaliście kundle skopani ,ze tylko skowyt widać , tylko. Gdziesz się podziały Niki  ? Czemusz to piszecie kundle jako goście . Teksty - miała marzenia być kimś wielkim, jesteś g....m i zdechniesz  g......m, Podsłuchy i jazda z pisaniem , jak na kundli przystało . Kundel zawsze zostanie kundlem ,  macie wnętrze kundla. Oto elita, oto urzędnicy państwowi ,oto duchowni, oto damy - rodzice BMW jeździli  DDDDDD

Redakcja zachowuje te wszystkie stalkerskie posty? Sadze ,ze tak. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Prawda napisał:

I to pokazuje jakie z was ścierwa. Nie dla zawszonych kundli kiełbasa. Panowie ministrowie służb się ucieszą .ze kundli maja zatrudnionych żeńskie i męskie Dalej wymyślajcie księżycowa /y/ co kundle tylko kaszany bierzecie a ...  opluwajace cieczkę mają czy co? dalej kundle  wasz skowyt  słychać daleko .wieloletni stalking wzbudzający zagrożenie podlega zainteresowaniu prokuratora i nie tylko. Tak zostaliście kundle skopani ,ze tylko skowyt widać , tylko. Gdziesz się podziały Niki  ? Czemusz to piszecie kundle jako goście . Teksty - miała marzenia być kimś wielkim, jesteś g....m i zdechniesz  g......m, Podsłuchy i jazda z pisaniem , jak na kundli przystało . Kundel zawsze zostanie kundlem ,  macie wnętrze kundla. Oto elita, oto urzędnicy państwowi ,oto duchowni, oto damy - rodzice BMW jeździli  DDDDDD

Redakcja zachowuje te wszystkie stalkerskie posty? Sadze ,ze tak. 

No bez takiego postu by się nie obyło, szczera spowiedź stalkerow,podgladaczy,filmowców i sutenerow ! Muszą pisać ,bo ich sumienia duszą, DUSZĄ ? Nie,to duma ich rozpiera, nadeci jak balon,od czasu do czasu muszą wentyl poluzować,inaczej pekna,a tego chcą uniknąć,poza tym ostatnio mało się pisze o ich działalności,muszą się sami przypominać ! Znaczone s/syny myślą że nie da się ich rozpoznać ! Kpijcie dalej, póki możecie,czas działa na waszą niekorzyść