Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Mam 40 lat i mieszkam z rodzicami

Polecane posty

Gość Gość

Bo nie stać mnie na mieszkanie. I przeżywam ogromny stres z tym związany. Np mam w zwyczaju mówić gdzie wychodzę i mniej więcej kiedy planuję wrócić.  Ale np gdy wychodzę i nie chcę kłamać i mówię uczciwie ze idę na kawę z jakis facetem to zaraz matka zaczyna lament ze obcy człowiek, chce wiedzieć kto to itp. Dobrze wie ze spotykam się w centrum miasta i generalnie nic mi nie grozi a ona zachowuje się jakbym miała 15 lat. 

Smutne to że człowieka w pojedynkę nie stać na mieszkanie. Większość moich znajomych ma mieszkania ale tylko dlatego że jest z kimś i razem kupili /wzięli kredyt czy razem się dorobili. Samemu jest ciężko:-(

Gość Gosc
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Bo nie stać mnie na mieszkanie. I przeżywam ogromny stres z tym związany. Np mam w zwyczaju mówić gdzie wychodzę i mniej więcej kiedy planuję wrócić.  Ale np gdy wychodzę i nie chcę kłamać i mówię uczciwie ze idę na kawę z jakis facetem to zaraz matka zaczyna lament ze obcy człowiek, chce wiedzieć kto to itp. Dobrze wie ze spotykam się w centrum miasta i generalnie nic mi nie grozi a ona zachowuje się jakbym miała 15 lat. 

Smutne to że człowieka w pojedynkę nie stać na mieszkanie. Większość moich znajomych ma mieszkania ale tylko dlatego że jest z kimś i razem kupili /wzięli kredyt czy razem się dorobili. Samemu jest ciężko:-(

Oczywiście jestem prawiczkiem.

Gość gosc

Bo prawda jest taka że kobieta mając wybór woli ślepca, typa bez nogi czy nawet z Downem, niz nieśmiałego.

Niesmiałosc jest niczym trąd bardzo mało nieśmiałych facetòw ma rodziny!!!

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Bo prawda jest taka że kobieta mając wybór woli ślepca, typa bez nogi czy nawet z Downem, niz nieśmiałego.

Niesmiałosc jest niczym trąd bardzo mało nieśmiałych facetòw ma rodziny!!!

Co mam zrobić, żeby zakisić ogóra?

Gość gosc

Ja mam 30 i nie mam grosza przy duszy (Rzeszów) no niestety ostatnie 4 lata 8 tysiecy przegrałem na meczach.

A wyplate distane dopiero w polowie tego miesiąca, i to bedą moje pierwsze pieniądze od 3 miesiecy niestey znowu noe mam pracy

Gość Majka

hehe to chyba czs poszukać mieszkania, polecam zapoznać sie z tą stroną portpraski.pl