Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiki

Czy warto to zrobić w wieku 16 lat?

Polecane posty

Gość Wiki

Mam 16 lat, jestem ze swoim chłopakiem już około półtorej roku. Znamy się dobrze, jest to wspaniały chłopak, który bardzo o mnie dba. Trochę znamy swoje ciało, oboje siebie masturbowaliśmy, zrobił mi parę razy minetę, a także uprawialismy seks na sucho. Ja jestem dziewicą, a on prawiczkiem, ale już od pewnego czasu oboje myślimy nad tym, że jakby to było  naprawdę itp. Chciałabym mieć to już za sobą, jednak jak zawsze są obawy. Jestem taką osobą, że jak coś mam zamiar zrobić czy cokolwiek to się denerwuje, kwestionuje wszystkie aspekty za i przeciw, co by było gdyby...wiec u mnie to normalne. Jednak mimo wszystko seks to jest poważna sprawa. Nie byłam jeszcze u ginekologa i się nie wybieram, ale boję się, że moja mama nagle sobie wymysli, żeby pójść w co wątpię. Antykoncepcja. Wolałabym tabletki, ale przecież nie pójdę po nie z mamą do gine, więc zostaję nam tylko prezerwatywa, która raczej jest bezpieczna, prawda? No i jeszcze obawiam się tego bólu, jak to będzie bolało. Jeszcze mam pytanie, ile powinien trwać pierwszy raz?