Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

teraz faceci podrywaja laski na insta, jak nie ma sie bogatego zycia na insta to mozna zapomniec o facecie

Polecane posty

Gość gosc

zadna dziewczyna ze wsi sie faceci nie zainteresuja

predzej taka co zwiedza majorke , pije kawke w starbucksie, je lunchy na miescie i ma sie czym chwalic na insta

Gość biedne sa samotne

faceci leca tylko na bogate laski

Gość Gość

Haha 🤣 Jeśli gustujesz w "modelach" z insta to masz rację.

Gość Kobiety:)
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

predzej taka co zwiedza majorke , pije kawke w starbucksie, je lunchy na miescie i ma sie czym chwalic na insta

Najwyraźniej na wsi wciąż więcej rozsądku;) 🙂

Gość Koleś

Moja ukochana jest z małego miasta, nie ma insta a na fb jedno zdjęcie, jest piekna naturalnie i wykształcona. Nigdy bym nie polecial na lale z insta

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Kobiety:) napisał:

Najwyraźniej na wsi wciąż więcej rozsądku;) 🙂

i wiecej samotnych kobiet, a w miescie lans , bogate zycie i zainteresowanie facetow

Gość gosc TYPOWE
3 minuty temu, Gość Koleś napisał:

Moja ukochana jest z małego miasta, nie ma insta a na fb jedno zdjęcie, jest piekna naturalnie i wykształcona. Nigdy bym nie polecial na lale z insta

czyli poleciales na wyglad jak kazdy facet

Gość gosc
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Haha 🤣 Jeśli gustujesz w "modelach" z insta to masz rację.

faceci gustuja w modelkach z insta

Gość caesarinna
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Dlatego trzeba szukać mężczyzny a nie faceta ;)

Gdybym się dowiedziała, że "facet" ma konto na insta to bym go wyśmiała i zapytała czy ogolił ci*pke ;)

Gość gosc
2 minuty temu, Gość caesarinna napisał:

Dlatego trzeba szukać mężczyzny a nie faceta ;)

Gdybym się dowiedziała, że "facet" ma konto na insta to bym go wyśmiała i zapytała czy ogolił ci*pke ;)

prawdziwych mezczyzn juz nie ma

kazdy chlop taki sam i kazdego tylko kasai bogate rozrywkowe zycie interesuje

Gość gosc
12 minut temu, Gość gosc TYPOWE napisał:

czyli poleciales na wyglad jak kazdy facet

A Ty nie lecisz na wyglad, spotykalabys sie z kims kto cie nie pociaga?

Gość gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

prawdziwych mezczyzn juz nie ma

kazdy chlop taki sam i kazdego tylko kasai bogate rozrywkowe zycie interesuje

Aha, rozumiem że poznałaś osobiście te jakieś 3 miliardy facetów na Ziemi że stwierdzasz że prawdziwych mężczyzn już nie ma? Albo przynajmniej te kilkanaście milionów w kraju? Każde takie generalizowanie to głupota. A autorka też pie..oli głupoty, mnie osobiście by odrzuciło od dziewczyny która ma 300 zdjęć na Insta i dwa razy tyle followersów choćby była 10/10 z wyglądu. Sam nie mam konta na Insta, jak dziewczyna ma to niech sobie ma ale jak bym zobaczył objawy fanatyzmu Instagramem czy czymś podobnym to bym uciekał. 

Gość Zrezygnowany :(

No to zacznijcie się zadawać z zakompleksionymi prawiczkami nieudacznikami bez Facebooka i Instagrama. Jeden z nich właśnie kieruje do Was te słowa. Jakaś chętna? Wątpię  😞

Gość Dorota
22 minuty temu, Gość gosc napisał:

Źle ujęte..faceci gustuja w pustych kobietach..sztuczny biust,włosy,flamaster zamiast brwi i ojej..jaka jestem cudowna jak wypina się do fotek w bieliźnie..A jedyne co ma do powiedzenia to co dziś myślę..co jadłam.. jaką ...enkę wybrać..gdzie pójdę..gdzie jestem..Poziom dzisiejszych kobiet z insta to porażka mentalna..Ale dzięki takim pustym lalkom faceci się dowartosciowuja..Przykre.

Gość Melona

Autorko, nie robotne bogatego mieć nie będą. Jak chcesz ciężko i cierpliwie parcować to swoje miejsce znajdziesz. Ostatnio modny zawód technik wiertnik. Na budowach 4000. Wystarczy na Majorki?

Gość gość
4 minuty temu, Gość Dorota napisał:

Źle ujęte..faceci gustuja w pustych kobietach..sztuczny biust,włosy,flamaster zamiast brwi i ojej..jaka jestem cudowna jak wypina się do fotek w bieliźnie..A jedyne co ma do powiedzenia to co dziś myślę..co jadłam.. jaką ...enkę wybrać..gdzie pójdę..gdzie jestem..Poziom dzisiejszych kobiet z insta to porażka mentalna..Ale dzięki takim pustym lalkom faceci się dowartosciowuja..Przykre.

Przykre to jest to że kobiety się dowartościowują "wysokimi, przystojnymi", jeszcze najlepiej z dobrą gadką, a taki tzw. zwykły facet o przeciętnym wyglądzie nie ma szans. Przykład - każdy portal randkowy. Napisz do dziewczyny 6/10 a ona cię odrzuci bo ma jeszcze kilkadziesiąt innych na podorędziu.

Gość Dorota
Przed chwilą, Gość Melona napisał:

Mi nie zależy na bogatym tylko uczciwym..A kasa to tylko kasa. Zamiast pełnego portfela i nadetego od kasy pozera kolesia wolę mieć przy boku kogoś z większymi wartościami niż oglądanie pustych lalek z insta i patrzenie na mnie jak na kogoś czy opłaca się poznać bliżej czy nie ,bo ma nudne życie.Wolę swoje nudne niż płytkie i bez wartości.Dla jednych kasa to wartość,dla innych człowiek sam w sobie.. ja wybieram to drugie bez udawania. 

Gość ...
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Hmmm dziwne bo ja nie mam insta a na fb nie mam nic bo uzywam tylko do messengera. Mam moze z 70 znajomcyh na fb i zero fotek itp. Poznałam faceta który też stroni od mediów społecznosciowych :). Jest bardzo przystojny

Gość ...
2 godziny temu, Gość Dorota napisał:

Mnie takie nie kręcą.

Gość ech

Teraz dziewczyny podrywają chłopaków na insta, jak nie ma się bogatego życia na insta to można zapomnieć o dziewczynie.

Gość Wiesiek vel Alex

Ja jestem biedny ale udaję bogatego i poluję na laskę co mi spłaci kredyt, a ja mogę za to ją roohać. 

Gość Nicki

Nie mam Insta a Fejsa mam tylko by pisac ze znajomymi. Nienawidze szczerze fejsa bo zona zamiast spedzac ze mna czas woli przegladac na fejsie glupoty, mozliwe ze jest uzalezniona. Niedlugo ludzie zapomna co to jest zycie i zostanie im tylko zycie na pokaz w obrazkach i filmach z mediow spolecznosciowych