Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Www

Tęsknię za nim

Polecane posty

Gość gosc

Piszecie tak, ale po co dawać sprzeczne sygnały, po co to wszystko....

Gość Gość
12 minut temu, Gość gosc napisał:

Piszecie tak, ale po co dawać sprzeczne sygnały, po co to wszystko....

Stara kumpela mi raz powiedziala tak: każdy się boi zrozum to.

I tyle. Nie zmarnujcie czegoś fajnego na fochy, ludzie nie są dla siebie przykrzy celowo, każdy dąży do miłości tak jak umie, a nie umie nikt. W zasadzie im większe uczucia tym trudniej. Ho jak nic się do kogoś nie czuje to można wtedy wszystko taka prawda. Tyle ze to jest nic nie warte. 

No wiec ludzie, uczcie się kochać bo nie ma nic ważniejszego ;) 

Gość gosc
9 godzin temu, Gość Gość napisał:

Stara kumpela mi raz powiedziala tak: każdy się boi zrozum to.

I tyle. Nie zmarnujcie czegoś fajnego na fochy, ludzie nie są dla siebie przykrzy celowo, każdy dąży do miłości tak jak umie, a nie umie nikt. W zasadzie im większe uczucia tym trudniej. Ho jak nic się do kogoś nie czuje to można wtedy wszystko taka prawda. Tyle ze to jest nic nie warte. 

No wiec ludzie, uczcie się kochać bo nie ma nic ważniejszego 😉

Mądre słowa, ale trudne w praktyce.

Gość gosc
22 godziny temu, Gość Gość napisał:

No chyba że rzeczywiście cie nie chciał, Ze mną tak nie było. Jakby nie było, piszesz w temacie o tęsknocie więc wiesz... serce a rozum to dwie bajki. Dobrej nocy 

Jak w takim razie sobie poradziłeś, Ty i Gosc wyżej? Tak, piszę w tym temacie bo wydaje mi się że podjęłam już dawno decyzję. Tylko zabrakło wydaje mi się takiej kropki nad i, tego jednego procenta że na pewno jest tak jak ja to widzę. Bo przesłanek było dużo. Nie wiem jak mogę ten spokój do końca uzyskać w tej kwestii...wkradł się pewien rodzaj niedopowiedzenia dlatego kawa na ławę jest najlepsza i zawsze tak twierdzę.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Jak w takim razie sobie poradziłeś, Ty i Gosc wyżej? Tak, piszę w tym temacie bo wydaje mi się że podjęłam już dawno decyzję. Tylko zabrakło wydaje mi się takiej kropki nad i, tego jednego procenta że na pewno jest tak jak ja to widzę. Bo przesłanek było dużo. Nie wiem jak mogę ten spokój do końca uzyskać w tej kwestii...wkradł się pewien rodzaj niedopowiedzenia dlatego kawa na ławę jest najlepsza i zawsze tak twierdzę.

Nas się pytasz? Jego się zapytaj... ludzie, czy wy jesteście klonami? Czy mnie masz za klona? Jak możesz w ogóle rozważać to co ciebie z nim łączy bez niego samego? Życie to nie statystyka, bo jakby nią było to idąc z dziewczyną oboje byśmy mieli po jednym jajku ;) 

ale odpowiem, jak ja sobie poradziłem? Może odpowiem na innym przykładzie, ja poradziłem sobie z pewną osobą zadając SOBIE pytanie kim ona dla mnie jest, i tyle. A nie dumając co ta osoba o mnie myśli. Kumasz? To proste. 

Gość Gosc

Wiem kim ona dla mnie jest...