Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Annxep

Nasza Gra wstępna <3

Polecane posty

Ja z moim facetem mamy pełną wrażeń gre wstępną i dlatego chcialam się nia z wami podzielić.(Można to uznac za gre wstępną lub pełny sex)

Przed zaczeciem gry do miski wrzucamy karteczki z naszymi fetyszami np Anal, Pieszczenie piersi, czy moze sex z opaskami itp. Zanim zaczniemy grac rozbieramy sie do naga i siadamu na łóżku.

Gra wyglada tak ze gramy w Papier nożyce kamień. Jak wygra papier, Facet robi mi minete. Jak wygrają nożyczki, palcówkę , a gdy kamien losujemy karteczke.

Wrażenia genialne. Czasami dodajemy do tego jescze kajdanki ponieważ po 3 palcówce pod rzad czesto się wyrywam.

(Do miski można wzucic tez zadania dla kobiety, czyli lody itp ale Mój facet lubi dominować i woli zebym ja sie zbyt niemęczyła.)

Gość mizeria

słabe to

Gość Pejpi

My ostatnio do gry wstępnej zaczeliśmy zabawek używać i muszę przyznać się że seks jest o wiele przyjemniejszy... takie nakręcanie się jest extra. Najlepsze jest jajeczko lush z racji tego że ma bardzo fajny kształt i daje kobiecie mnóstwo przyjemności ale też można nim sterować zdalnie... więc tutaj opcji zabaw jest mnóstwo 

My staramy się jak najczęściej i głównie z gadżetami. Czasami trochę BDSM, jakieś kajdanki, opaski, pejczyki, czasami dochodzą kosmetyki, które pobudzą i bd stymulować. Później sięgamy też po inne zabawki, żeby dalej się podniecać na różne sposoby. Urozmaicenie musi być 😉