Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość szukający

Singielka-fryzjerka w woj. śląskim?

Polecane posty

Gość gość szukający

W wieku 23-40 lat. Jw, znacie może drogie panie wolne fryzjerki z województwa śląskiego? Pytam zupełnie poważnie bo do fryzjera chodzę raz na 1-1,5 miesiąca i traktuję to jako jeden ze sposobów na szukanie dziewczyny. U siebie na osiedlu już chyba w 4 miejscach proponowałem spotkanie i ch*j, wszystkie zajęte, chociaż wszystkim było miło że zapytałem albo chociaż sprawiały takie wrażenie. Ten temat to nie żart ani prowokacja, pytam zupełnie poważnie.

Gość januszsz

z tego co się zorientowałem to fryzjerki łatwo zbajerować.dość łatwo popuszczają szpary wiec chyba masz pecha

35 minut temu, Gość gość szukający napisał:

W wieku 23-40 lat. Jw, znacie może drogie panie wolne fryzjerki z województwa śląskiego? Pytam zupełnie poważnie bo do fryzjera chodzę raz na 1-1,5 miesiąca i traktuję to jako jeden ze sposobów na szukanie dziewczyny. U siebie na osiedlu już chyba w 4 miejscach proponowałem spotkanie i ch*j, wszystkie zajęte, chociaż wszystkim było miło że zapytałem albo chociaż sprawiały takie wrażenie. Ten temat to nie żart ani prowokacja, pytam zupełnie poważnie.

😀😁

Przerzuć się na ekspedientki. Większy wybór heh.

Gość Jol

Są wolne oraz chętne mężatki są też te po przejściach. Źle szukasz, szukaj dalej...