Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość S.... a

Praca licencjacka

Polecane posty

Gość S.... a

Słuchajcie mam pytanie. Nie dlugo czeka mnie pisanie pracy licencjackiej i do tych maja to za sobą już tą przyjemność chce moje pytanie skierować reszcie dziękuję za nic nie wnoszące odpowiedzi. 

Jak to jest z tematami? . Czy to odgórnie narzuca uczelnia czy można samemu wybrać?  Czy promotor ustalany jest odgórnie czy też mogę sama zdecydować? . Ja nam pomysł na temat pracy licencjackiej i wiem że mogłabym sie wykazać w temacie który mam w głowie, nie chce być ograniczona ryzami uczelnianych tematów wiem też kogo chciałabym na promotora (bardzo wymagający czlowiek) i wiem ze temat ktory chciałabym przedstawić jest poniekąd z jego dziedziny więc jeszcze trudniej ale ja tak lubię 🙂

Gość Ada

To zależy od uczelni. U mnie nie można było samemu wymyślać tylko brać co dają i był mega problem bo kilkanaście osób wybrało teb sam tenat. Ale słyszałam, że są uczelnie gdzie cieszą się jak student sam wykazuje się inicjatywą. Musisz dopytać bo wiadomo że lepiej się pisze w temacie w którym czujesz się mocna niż zastanawiać sie czy iby napewno wszystko jest ok. Co do promotora to ja mogłam wybrać wiec co uczelnia to zwyczaj.... 

Powodzenia