Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosc2209

Mama a ginekolog

Polecane posty

Od kilku dni męczę się z uporczywym pieczeniem przy oddawaniu moczu. Na wargach sromowych wyszły niewielkie krostki, ale bolesne. W niektórych momentach również zaczyna mnie swedziec... nie wiem co robić. mam 16 lat i boję się powiedzieć o tym mamie. Poszła bym do ginekologa, ale boję się reakcji mojej mamy ponieważ wspolzyje z chłopakiem.

Gość gosc

To idź do lekarza rodzinnego, on też Ci pomoże. Nie lekceważ objawów.

Dnia 8.04.2019 o 08:36, Gosc2209 napisał:

Od kilku dni męczę się z uporczywym pieczeniem przy oddawaniu moczu. Na wargach sromowych wyszły niewielkie krostki, ale bolesne. W niektórych momentach również zaczyna mnie swedziec... nie wiem co robić. mam 16 lat i boję się powiedzieć o tym mamie. Poszła bym do ginekologa, ale boję się reakcji mojej mamy ponieważ wspolzyje z chłopakiem.

Mama nie wie że współżyjesz ? Jeśli możesz iść sama do rodzinnego to idź i ci pomoże a w razie czego wyśle do gina.nie lekceważ objawów .Nie wiem jak się zabezpieczacie ale w razie ciąży to dla płodu może być bardzo niebezpieczne. 

A powiedz mi czy byłaś w ogóle u ginekologa? skoro współżyjesz to musisz iść! szczególnie teraz jak masz jakąś infekcję widać. Na już kup sobie w aptece maść przeciwgrzybiczną, koszt do 5 zł a złagodzi swędzenie, ale to jest rozwiązanie na chwilę. Lekarz musi być. Jesteś taka młodziutka, współżyjesz to powiedz jak się zabezpieczacie? ja w Twoim wieku zaczęłam brać tabletki, mama mnie namówiła jak jej powiedziałam, że współżyję...belarę dostałam i do tej pory biorę, nie miałam ryzykownych sytuacji a koleżanka na gumkach ma dziecko.