Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ona28

Masturbacja

Polecane posty

Go艣膰 Ona28

Odkad rozstalam sie z facetem co noc sie masturbuje 馃槪 nie umiem zasnac bez orgazmu. To dlatego ze on kazdym razem przed zasnieciem jak nie bylo seksu zaspokajal mnie ustami albo reka i strasznie mi tegk brakuje...czuje sie dziwne ze musze to robic sama. Przed zanim go poznalam nigdy sie sama nie zaspokajalam.a teraz nie wiem jak z tym skonczyc 馃槩 brakuje mi jego,jego dotyku i ciepla...i ka偶dej nocy wspominam.i ko艅cz臋 tak samo...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

Nic w tym z艂ego ....ja nasturbuj臋 si臋 od 11 roku 偶ycia i gdy nie mam partnerki robi臋 to regularnie聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ona28
10 minut temu, darkeacer napisa艂:

Nic w tym z艂ego ....ja nasturbuj臋 si臋 od 11 roku 偶ycia i gdy nie mam partnerki robi臋 to regularnie聽

Ale od tego chyba mozna sie uzaleznic co? A ja zle sie z tym czuje, mimo ze wiem ze to normalnie i duzo osob tak robi to jako艣 dziwnie mi z tym...

Udost臋pnij ten post

5 minut temu, Go艣膰 Ona28 napisa艂:

Ale od tego chyba mozna sie uzaleznic co? A ja zle sie z tym czuje, mimo ze wiem ze to normalnie i duzo osob tak robi to jako艣 dziwnie mi z tym...

Masturbacja je艣li nie jest robiona obsesyjnie cz臋sto jest czym艣 normalnym i zdrowym. Lepsze to ni偶 seks z kim艣 przypadkowym. Nie przejmuj si臋 i r贸b to bez stresu dop贸ki nie znajdziesz odpowiedniego partnera聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 on2

witam, czy podnieca was kobiety penis 偶ylasty gruby z 16cm lekko zagiety jak bananek z wielka czerwona g艂贸wka nabrzmiala slinianca sie z podniecenia? jakie penisy was najbardziej podniecaja? jakie glowki was najbardziej podniecaja duze czy ma艂e? co sadzicie o takim penisie jak napisalem?聽

Udost臋pnij ten post

Wiadomo, wszyatko w nadmiarze jest niezdrowe wi臋c jeslu umiesz si臋 hamowac to luz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Znajd藕 sobie nast臋pnego faceta, przejdzie ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ona28

Nie chce faceta tylko dla seksu. Chce milosci

Udost臋pnij ten post

9 minut temu, Go艣膰 Ona28 napisa艂:

Nie chce faceta tylko dla seksu. Chce milosci

Fajnie, masz racj臋 .....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
5 godzin temu, Go艣膰 Ona28 napisa艂:

Odkad rozstalam sie z facetem co noc sie masturbuje 馃槪 nie umiem zasnac bez orgazmu. To dlatego ze on kazdym razem przed zasnieciem jak nie bylo seksu zaspokajal mnie ustami albo reka i strasznie mi tegk brakuje...czuje sie dziwne ze musze to robic sama. Przed zanim go poznalam nigdy sie sama nie zaspokajalam.a teraz nie wiem jak z tym skonczyc 馃槩 brakuje mi jego,jego dotyku i ciepla...i ka偶dej nocy wspominam.i ko艅cz臋 tak samo...

Gdzie mieszkasz? Dop贸ki nie znajdziesz co艣 na sta艂e to z 3-4 razy w tygodniu mog臋 ci go zast膮pi膰. Satysfakcja gwarantowana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ????
42 minuty temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Gdzie mieszkasz? Dop贸ki nie znajdziesz co艣 na sta艂e to z 3-4 razy w tygodniu mog臋 ci go zast膮pi膰. Satysfakcja gwarantowana.

A dlaczego tylko 3-4 razy w tygodniu? Dlaczego nie codziennie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
56 minut temu, Go艣膰 ???? napisa艂:

A dlaczego tylko 3-4 razy w tygodniu? Dlaczego nie codziennie?

聽Jak blisko to dojad臋 codziennie! M贸w gdzie ? :d Patrz膮c z drugiej strony, czy nie lepiej 3-4 razy do wiwatu, tak 偶eby z ut臋sknieniem czeka膰 na nast臋pny raz, jak 10 razy w tygodniu i byle jak???

Udost臋pnij ten post