Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto stracił miłość życia n

kto stracił miłość życia na skutek śmierci

Polecane posty

Gość kto stracił miłość życia n

jak to się stało i jak to przeżył ujście

Gość gość

była pierwszą i ostatnia kobietą , żona zmarła (nowotwór) w 50 roku życia kiedy dzieci odchowane i szczęśliwe , były olbrzymie plany wynagradzające wszystkie lata poświęceń dla dzieci. Jak przeżyłem ? jeszcze nie wiem, minęło kilka lat ale tego opisać się nie da jaki ból dopada mnie każdego dnia. Strasznie życiowo zwolniłem, nic mnie tak naprawdę nie cieszy, porzuciłem wszelkie pasje, żyje z dnia na dzień pracując jakby z dnia na dzień = egzystuję. Wystarczy jakieś skojarzenie ( jak ten post) i łzy u starego chłopa. Nikogo nie szukam , maska uśmiechu w pracy, wśród znajomych, na ulicy i wśród dzieci. Strasznie ciężko i tylko ten zrozumie co to doświadczył jak ci co zostali zdradzeni. I jeszcze jedno , ciągłe pytanie dlaczego ? a boli gdy inne skór...syny żyją pełnią i zdrowo, jaki plan miał BÓG by zabrać osobę potrzebną mi, dzieciom, wnukom !

Gość Pupu

Straciłam męża po 7 latach małżeństwa. Cudowny mężczyzna, bratnia dusza. Strata bardzo bolała, dostałam rozstrojenia jelit od zmartwień, smutku, pustki. Wszystko robiliśmy razem, nagle zostałam sama. Smutek nie do opisania. Łykałam łzy, kiedy przychodziły chwile niemocy, w nim miałam wsparcie, siłę, miłość. Nie potrafiłam ukrywać smutku, to było silniejsze ode mnie. Nie chciało mi się dbać o nasze mieszkanie, nie sprzątałam, nic nie byłam w stanie robić, często płakałam. Ale po latach poznałam mężczyznę, który jest cudowny i zapełnił mi tą pustkę, ten smutek. Teraz jestem znowu szczęśliwa, zamierzamy wziąć ślub. Znowu kocham, żyję jak dawniej. Świat jest cudowny. Dzięki Ci Boże 😘