Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem jaki jestem

Czy są jeszcze jakieś dziewczyny co stawiają uczucia na pierwszym miejscu?

Polecane posty

Gość Jestem jaki jestem

A seks będą uprawiały po około 2-3 latach od rozpoczęcia związku lub nawet wcale? Cenię bardzo uczucie i chce być z kobietą z którą będzie mi się bardzo miło rozmawiało, podróżowało i spełniało marzenia. Mam 24 lata. Może nawet założymy rodzinę i w sumie tylko do tego mi by był potrzebny seks. Aha roszczeniowym księżniczkom dziękuję. Prawa jazdy nie mam bo nigdy nie miałem potrzeby tego robic jak bedzie to może zrobię. Interesuje mnie sympatyczna, nikogo nie udająca, z poczuciem humoru dziewczyna z którą zawsze będę mógł porozmawiać i ona by była dla mnie zawsze wsparciem a ja dla niej. Nie chce by była uzależniona od fb i instagrama. Jej przeszłość mnie nie interesuje jesli była krępująca. Istnieją jakieś szanujące się dziewczymy co podzielają moje postrzeganie?

Gość gość

Powodzenia! Z takimi założeniami będziesz jedynie kolegą, żadna niw zgodzi się na związek bez seksu. Kobiety w twoim wieku tylko na to liczą choć tego nie mówią.

Gość 1⃣2⃣3⃣
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Powodzenia! Z takimi założeniami będziesz jedynie kolegą, żadna niw zgodzi się na związek bez seksu. Kobiety w twoim wieku tylko na to liczą choć tego nie mówią.

Co już Cię swędzi 😄

Gość lek na to

Może była prostytutka się załapie, albo samotna matka z 2ką którą kopnął w doope badboy