Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taki co to...

Przyjaźń..

Polecane posty

Gość Ann

Może właśnie powinnaś o tym podyskutować?

Wilk nie jest tak straszny jak go malują. Wiem, bo go widziałam i czułam jego oddech na krtani. 

Miłego dnia. Wszystkim życzę miłego.

Gość TereFere
23 minuty temu, Agnieszkax napisał:

Oczywiście że możemy zrobić komuś krzywdę. Słowa bardzo ranią a my zapominamy iż mimo tego że to forum to ekranem siedzi żywa istota która czuje. Każdy z nas jest oddzielną iwidualnoscia posiadamy różne cechy charakterów tak samo dotyczy się psychiki. Nawet najsilniejszy może wkońcu kleczeć.... Pamiętajmy że trzeba szanować innych a kultura w rozmowie nie kosztuje... 

ja rozumiem co masz mi do powiedzenia, na prawdę. Zastanawiam się tylko czy np. 10 lat temu w ogóle ktoś by się przejmował tym co jego temat napisała gdzieś inna sosoba. Mam po prostu wrażenie, że jestesmy coraz słabsi psychicznie. 

3 godziny temu, Gość TereFere napisał:

ja rozumiem co masz mi do powiedzenia, na prawdę. Zastanawiam się tylko czy np. 10 lat temu w ogóle ktoś by się przejmował tym co jego temat napisała gdzieś inna sosoba. Mam po prostu wrażenie, że jestesmy coraz słabsi psychicznie. 

10 lat wstecz ludzie byli mniej zabiegany i nie biło czegoś takiego jak mobbing stalking. Teraz ludzie zamiast spotykać się z znajomymi wybierają formę spędzania czasu przed internetem. Z głową w telefonie jesteśmy tego przykładem. Jeszcze rok temu nie przypuszałam że będę tu pisać ja kobieta po 30 a co będzie dalej...