Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samara Morgan

Nie wiem co o tym mysleć

Polecane posty

Gość Samara Morgan

Spotykam się od jakiegoś czasu z jednym facetem, który niedawno chyba zasugerował mi, ze jest gejem. Powiedział (jest anglojęzyczny): "My ex partner was Russian". Tzn. użył słowa "ex partner" a nie "ex girlfriend" i w końcu nie wiem czy jest gejem czy nie, a nie wypada mi przecież go o to zapytac, bo po prostu takich pytań się nie zadaje. Albo może ja coś zle zrozumialam? A skoro faktycznie nim jest to chyba powinien był mi to powiedzieć od razu na początku naszej znajomości zebym nie robiła sobie żadnych nadzieji. Co mam o tym mysleć?

"W języku angielskim jest to forma poprawna zarówno do kobiety jak i mężczyzny. Partner oznacza kobietę bądź mężczyznę. Szukasz dziury w całym"

...a coś więcej? Np.: "nie martw się, nie jest gejem" ?

Gość Gość

Nadzieji i bulu? 

Gość Nicki

Napisze po angielsku zeby nie bylo problemow z tlumaczeniem ;)

Ask him for a date and observe his reaction or maybe talk with him about this LGBT parade.

Gość Samara Morgan
26 minut temu, Gość Nicki napisał:

Napisze po angielsku zeby nie bylo problemow z tlumaczeniem ;)

Ask him for a date and observe his reaction or maybe talk with him about this LGBT parade.

Byłam juz z nim na paru randkach, obserwowałam go ale nie wyciągnęłam z tych obserwacji żadnych wniosków. Nigdy nie zrobił żadnego pierwszego kroku, nie wziął mnie za rękę ani nie próbował pocałować na pożegnanie. Może dlatego, że dzieli nas duża odległość i nie chce się wiązać z dziewczyną która jest tak daleko. Ch** go wie. A moze faktycznie "szukam dziury w całym".