Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KGC

Czy istnieją prawiczki i dziewice w późnym wieku?

Polecane posty

Gość stary pryk

W późnym, czyli po trzydziestce? Niestety tak! Jestem prawiczkiem, mam 36 lat 😞 I wszystko wskazuje na to, że już nigdy nie będę miał dziewczyny.

Gość Nicki

Po co ta wiedza? :D

Gość Gość

Istnieją. Moja kuzynka, 36 lat. 

Gość hmmmm

Prawiczki i dziewice do późnego wieku, a potem znajduja partnera zenia się/wychodzą za maz i zdradzają! bo się nie wyszalali! szalec należy przed slubem i uzywac zycia, uprawiac seks i się bawic, po to aby potem moc być wiernym! a nie na odwrot.

Gość znowuuu

Nie rozumiem tych facetow prawiczków którzy wiecznie zrzedza ze będą prawiczkami do śmierci. Bo prawda jest taka ze nawet najbrzydszy i najgłupszy jakby chciał to znalazł by sobie laske do ru***nia. Wiadomo ze po 30stce nie ma co czekac już na wielka milosc, owszem zdarza się, ale trzymanie dziewictwa do 40 bo czekam na ta jedyna jest już po prostu smieszne.

Zycie jest jedno, a seks jest wspanialy, nie każdy ma  tyle szczęścia że ma kochana osobe u boku, ale jeśli ktoś chce uprawiac seks to znajdzie sposób.

Gość ...
6 godzin temu, Gość znowuuu napisał:

Nie rozumiem tych facetow prawiczków którzy wiecznie zrzedza ze będą prawiczkami do śmierci. Bo prawda jest taka ze nawet najbrzydszy i najgłupszy jakby chciał to znalazł by sobie laske do ru***nia. Wiadomo ze po 30stce nie ma co czekac już na wielka milosc, owszem zdarza się, ale trzymanie dziewictwa do 40 bo czekam na ta jedyna jest już po prostu smieszne.

Zycie jest jedno, a seks jest wspanialy, nie każdy ma  tyle szczęścia że ma kochana osobe u boku, ale jeśli ktoś chce uprawiac seks to znajdzie sposób.

Ale nie każdy chce to robić z dzivvką. Płatny seks się nie liczy.

Gość Ohho
9 godzin temu, Gość ... napisał:

Ale nie każdy chce to robić z dzivvką. Płatny seks się nie liczy.

Nie mowie o platnym seksie. Gdyby chcial znalzlbt sobie kolezanke. 

a pewno kazdy z tych prawiczkow odrzucil w zyciu niejedna dziewczyne bo cos tam... wszyscy mysla ze spotkaja laske ktora bedzie wygladala jak z teledysku. A po 30 placz bo jeszczenigdy nie uprawialem seksu. Trzeba bylo sie bawic hak sie mialo lat 20

Gość Gość pra.wik

Taaaaa, pier.dolenie. Nigdy nie odrzuciłem żadnej, bo żadna się mną nie interesowała. Sam za to byłem odrzucany. Nie interesowały mnie modelki ani laski jak z teledysku, tylko zwykłe dziewczyny. A ściemę o tym, że ot tak można znaleźć chętną koleżankę, możesz pocisnąć jakimś smarkaczom którzy naoglądali się po.rnosów i wszędzie widzą bzykanie bo myślą jajcami a nie mózgiem.

Gość ...
13 godzin temu, Gość Ohho napisał:

Nie mowie o platnym seksie. Gdyby chcial znalzlbt sobie kolezanke. 

a pewno kazdy z tych prawiczkow odrzucil w zyciu niejedna dziewczyne bo cos tam... wszyscy mysla ze spotkaja laske ktora bedzie wygladala jak z teledysku. A po 30 placz bo jeszczenigdy nie uprawialem seksu. Trzeba bylo sie bawic hak sie mialo lat 20

Nie odrzuciłem żadnej dziewczyny, za to każda odrzuciła mnie.

Jestem właśnie w tym wieku, w którym powinienem się bawić, ale... nie mam z kim. Nie mam nawet znajomych, o dziewczynie nie wspominając.

Gość 26p

Ja mam 26 lat i jestem prawiczkiem