Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PERT

Potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość PERT

Witam mam 18 lat i od pewnego czasu zauważyłem u SB że mam jakieś momenty paranoiczne a bardziej że no jakąś sytuacja jest mi nie na rękę i potrafię potem cały czas o niej myśleć i myślic przez to będę potem cały czas nieszczęśliwy lub to zablokuje mi drogę do przyjemności" wiem jak to brzmi ale niewiem co się ze mną dzieje czy to normalne mam takie momenty że sobie myślę o czym i mam też takie tiki że muszę coś zrobić naorzykald dotchnac jakiejś rzeczy żebym np jutro miał lepszy dzień czy coś takiego bo jeśli tego nie zrobię to cały czas potem będę nieszescliwy proszę was o pomoc co to jest? CZM tak mam? Czy to jakaś choroba?

Gość Eugeniusz Pendau

Jak mi dotkniesz siusiaka to ci przejdzie a jeśli tego nie zrobisz będziesz cały czas nieszczęśliwy

Gość prawda

tak,wszystko co wymyślacie stalkerzy na podstawie podsłuchiwania i inwigilacji jest chorobą. służba w policji czy innych tego typu służbach oraz paranie się pseudodziennikarstwem nie upoważnia do stalkingu. Twaoje wywody,wywody o rzekomej wieczornej czy HIM to stalkerskie prowokocje i stalking oraz przestępstwo. To nie są działania operacyjne, to nie są działania dziennikarzy czy raczej pseudodziennikarzy ale działania przestępców .

Gość ekspert

Potrzebujesz pomocy psychologa

Gość Ggg

Teraz nie ma SB, tylko ABW.