Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość MHF

Mam przeczucie,że większość relacji międzyludzkich obecnie są

Polecane posty

Gość Gość MHF

takie od ściany do ściany.Od jakiegoś słodzenia przesadnego do nienawiści.Nie jest możliwe albo bardzo trudne coś takiego mniej złego , ale do zniesienianp.cos w stylu małżeństwa z rozsądku gdzie np.zona powie mężowi, nie jesteś moim ideałem, ale z takich i takich przyczyn nie wyobrażam sobie życia bez ciebie.

Gość Gość MHF
Dnia 8.04.2019 o 16:16, Gość Gość napisał:

Takie słodzenie sobie może być nudne na dłuższą metę, może się skończyć a potem takie dziecinne przejście do nienawiści, zwłaszcza jak ktoś nie ugrał tego co chciał.

Może dlatego, że ludzie wolą już te skrajne emocje niż mdłe, nieudane związki w których nie ma żadnych pozytywów?

Gość Gość

Czy wziołeź leki dziś?

Gość Gość MHF
1 minutę temu, Jajko Pisanka napisał:

Może dlatego, że ludzie wolą już te skrajne emocje niż mdłe, nieudane związki w których nie ma żadnych pozytywów?

A w takich rozchwianych relacjach naprawdę myślisz,że jest cokolwiek fajnego.Jak wyjdzie ze taka idealizacja jakiejś relacji i czasami tego co się z niej ma to była bujda albo film w czyjejś głowie.

Przed chwilą, Gość Gość MHF napisał:

A w takich rozchwianych relacjach naprawdę myślisz,że jest cokolwiek fajnego.Jak wyjdzie ze taka idealizacja jakiejś relacji i czasami tego co się z niej ma to była bujda albo film w czyjejś głowie.

Nie powiedziałam, że są idealne, tylko, że lepsze. Przynajmniej na początku jest to udany związek, w związku z rozsądku ten etap w ogóle nie istnieje

Gość Gość MHF
7 minut temu, Jajko Pisanka napisał:

A czemu uważasz że nie będzie niczego fajnego w sytuacji w której np podobaja się sobie,pod jakimś względem dogadują jak z nami nikim innym, ale to nie jest takie 100 procent owe.

A czemu uważasz że nie będzie niczego fajnego w sytuacji w której np podobaja się sobie,pod jakimś względem dogadują jak z nami nikim innym, ale to nie jest takie 100 procent owe.

bo to część ludzkiej natury szukać pełni szczęścia - albo będą się zdradzać, albo są tak zrezygnowani życiem, że równie dobrze mogliby się położyć do trumny i czekać na śmierć

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość MHF napisał:

O co ci chłopie chodzi codziennie? Jesteś ulomny? Nie wiem po co wy dyslutujecie z tym zbokiem od syr. To samo pièrdoli na okrągło. 

Gość Gość MHF
1 minutę temu, Jajko Pisanka napisał:

bo to część ludzkiej natury szukać pełni szczęścia - albo będą się zdradzać, albo są tak zrezygnowani życiem, że równie dobrze mogliby się położyć do trumny i czekać na śmierć

Dlaczego to co piszesz tylko potwierdza moje odczucie,że ludzie coraz bardziej dziecinnieja.

Dlaczego to co piszesz tylko potwierdza moje odczucie,że ludzie coraz bardziej dziecinnieja.

To nie jest dziecinność tylko ludzka natura. Po co być z kimś z kim nie jest się w pełni szczęśliwym? To już lepiej nie być w ogóle w związku

Gość Poyeb
2 minuty temu, Gość Gość MHF napisał:

To ty dziadziejesz upoślu. Nie każdy zadowala się byle gownem w życiu. Zresztą jak ktoś kto codziennie zadaje infantylne pytania do jakiejś wyimaginowaneh kobiety na temat oblesnego fetyszu stop może zarzucać komuś dziecinnienie? Ile ci płacą za te brednie? 

Gość Gość MHF
2 minuty temu, Jajko Pisanka napisał:

To nie jest dziecinność tylko ludzka natura. Po co być z kimś z kim nie jest się w pełni szczęśliwym? To już lepiej nie być w ogóle w związku

W pełni szczęśliwy to może być rozpieszczony dziubdzius mamusi, który uważa że dla innych musi być takim samym skarbem jak dla mamusi.Dopoki nie pójdzie do szkoły pełnej takich samych skarbów.

Gość Gość

Pewnie tkwi latami z jakaś jedzą z która go łączy kredyt do końca życia więc się pociesza pisaniem o syrach. Straszny. Jak jakiś psychopata zboczony. I uposledzony.