Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pod łóżkiem

ile przeciętna 25 latka ma partnerów seksualnych

Polecane posty

Gość pod łóżkiem

mój kumpel powiedział że teraz taka 25 latka może mieć nawet 20 facetów i nie jest to żaden wyjątek ani przebojowa dziewczyna tylko już norma Czy naprawdę aż tak przesunęły się granice seksualne

Gość gość

Nie. Nie wiem skąd twój kumpel bierze takie rewelacje, może sam ma sporo za uszami i próbuje sobie wmówić że przecież wszyscy tak robią. 

Gość gość

ile się da, w dzisiejszych czasach są anonimowe to nie są dawne małżenstwa od ,,bloku , podwórka, dzielnicy" gdzie każdy każdego mniej więcej znał. Dodatkowo środki antykoncepcyjne pozwalają na szalenstwa, w tym tygodniu z tym następnym innym, na wakacjach też paru i imprezach też trzeba się zabawić. Dochodzi również przekaz medialny (jesteś tego warta) i poszukiwanie wrażeń . Ja osobiście współczuję porządnym ludziom młodym ( chłopacy i dziewczyny ) bo liczniki nie istnieją a po zerwaniu plomby ( myłam sie i paluszkiem .... ginekolog uszkodził..., to było tylko raz i nawet całego nie włożył ...) trudno określić. Dziewczyny jak legenda niesie zaniżają min o połowę a chłopacy mnożą przez dwa. Może dlatego tyle rozwodów jest w pierwszych 2 latach no wychodzi jaka to była cnotka.

Gość Ooo
4 minuty temu, Niiisia25 napisał:

Zero, bądź jednego. 

Ha ha

Gość 43 cm w bicepsie
1 minutę temu, Niiisia25 napisał:

Zero, bądź jednego. 

Tylko dziewica.  

Gość Nicki

Znalem taka co miala ponad 60.... no ale to bylo ekstremum co widzialem. Nie wiem ile srednio wychodzi ale nawet o tym nie mysl bo nie warto. Ciesz sie ze teraz jest z toba i akurat ty moczysz.

Gość janina78

Ja 2 miałam w tym wieku 

Gość Sabina

Ale chodzi o stosunki czy lody też, bo jeżeli same lody liczyć to nawet 500 może być

Gość gość

Tylu, na ilu ma ochotę. To przecież jej sprawa i jej chęci na seks. Tylko zakompleksione koniotrzepy zaglądają innym do łóżka. 

Gość gość
24 minuty temu, Gość gość napisał:

Tylu, na ilu ma ochotę. To przecież jej sprawa i jej chęci na seks. Tylko zakompleksione koniotrzepy zaglądają innym do łóżka. 

No to masz już chyba wiadro w kroku, klienci nie narzekają?

Gość sdsfaf

Ja mam 27 i 2 partnerów seksualnych a jak miałam 25 to tylko 1

Gość gosc

ja mam 0, pewnie bylabym zbyt nudna i paszczurowata dla facetow hehe bo zawsze fajniej miec z 10 tzn takie kobiety sa atrakcyjne dla mezczyzn a ja nie

Gość gość
6 godzin temu, Gość gość napisał:

No to masz już chyba wiadro w kroku, klienci nie narzekają?

Co za prostackie myślenie zakompleksionego koniobijcy.

Gość KonotrzeP

Bo kobiety mają łatwiej. Wystarczy, że tyłkiem zakręci i już ma pełno chętnych napaleńców. W wieku 25 lat to 2 partnerów jest akceptowalne. 1 w wieku nastolenim 2 w wieku 2x lat. 

Gość gość
4 godziny temu, Gość gość napisał:

Co za prostackie myślenie zakompleksionego koniobijcy.

No faktycznie ty i twoje myślenie jesteście skomplikowani że hej! ...wyzwolona puszczalska i jest z tego dumna

Jeszcze kiedy byłem na studiach pewna doktorantka powiedziała, że ona miała tylko 30stu. 

Mniej więcej w tym samym czasie współpracownica (22 lata) w luźnych rozmowach na papierosie powiedziała, że dobije do 40stu chłopa i jest gotowa się ustatkować. Nie chciało mi się już mówić, że nawet największe bimbały świata nie zrekompensują cipy jak spluwaczka i do tego rozjechanej bękartem.

Tak więc niektóre dają radę. I zawsze kłamią że miały góra 3 partnerów 

Gość Bimba

Tyłu powinna mieć ile miał 25letni facet!!!

Jest RÓWNOUPRAWNIENIE!!!!

Gość GOsc
3 godziny temu, Piaskun napisał:

Jeszcze kiedy byłem na studiach pewna doktorantka powiedziała, że ona miała tylko 30stu. 

Mniej więcej w tym samym czasie współpracownica (22 lata) w luźnych rozmowach na papierosie powiedziała, że dobije do 40stu chłopa i jest gotowa się ustatkować. Nie chciało mi się już mówić, że nawet największe bimbały świata nie zrekompensują cipy jak spluwaczka i do tego rozjechanej bękartem.

Tak więc niektóre dają radę. I zawsze kłamią że miały góra 3 partnerów 

Czasami się zastanawiam skąd się tacy ludzie biorą... 

W sierpniu skończę 23 lata i wciąż jestem dziewicą. Często jestem zaczepiania przez facetów, ale z marnym skutkiem (dla nich oczywiście). Tylko raz w życiu spotkałam faceta, który mocno mnie zafascynował i z którym mogłabym pójść do łóżka i czerpać z tego przyjemność, ale niestety nie było nam to dane.

Gość Gość
3 godziny temu, Gość GOsc napisał:

Czasami się zastanawiam skąd się tacy ludzie biorą... 

W sierpniu skończę 23 lata i wciąż jestem dziewicą. Często jestem zaczepiania przez facetów, ale z marnym skutkiem (dla nich oczywiście). Tylko raz w życiu spotkałam faceta, który mocno mnie zafascynował i z którym mogłabym pójść do łóżka i czerpać z tego przyjemność, ale niestety nie było nam to dane.

ooo mamy pierwszą świętą dziewicę 🙂

nie martw sie piaskun pewnie chętnie odbierze twoje dziewictwo 

Gość gość
11 godzin temu, Gość gość napisał:

No faktycznie ty i twoje myślenie jesteście skomplikowani że hej! ...wyzwolona puszczalska i jest z tego dumna

Jesteś brzydki, mały, masz mikruśnego fiutka i trzepiesz przed monitorkiem, prawda?  

Gość koniotrzeP
48 minut temu, Gość gość napisał:

Jesteś brzydki, mały, masz mikruśnego fiutka i trzepiesz przed monitorkiem, prawda?  

Brzydki facet ujdzie. Ale brzydka kobieta? Nigdy! I ty jesteś tego dowodem 😘

Gość gość
4 godziny temu, Gość koniotrzeP napisał:

Brzydki facet ujdzie. Ale brzydka kobieta? Nigdy! I ty jesteś tego dowodem 😘

Jestem facetem koniotrzepie. I żal mi was zakompleksieńcy.