Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STARYPRAWICZEK30LAT

JAK ZAROBIC HAJS NA UTRZYMANIE DZIEWCZYNY?

Polecane posty

Gość STARYPRAWICZEK30LAT

JAK ZAROBIC? MIESIECZNE UTRZYMANIE 18 LATKI TO TAK SREDNIO WYCHODZI 4800 PLN.

Gość Nieprawiczek po 40ce

Tyle to my z żoną mamy na miesiąc i utrzymujemy za to siebie plus trójkę dzieci (mieszkamy w mieście wojewódzkim - w Warszawie za taką kasę pewnie byśmy nie dali rady, ale też na pewno więcej byśmy zarabiali.

Gość STARYPRAWICZEK30LAT
Przed chwilą, Gość Nieprawiczek po 40ce napisał:

Tyle to my z żoną mamy na miesiąc i utrzymujemy za to siebie plus trójkę dzieci (mieszkamy w mieście wojewódzkim - w Warszawie za taką kasę pewnie byśmy nie dali rady, ale też na pewno więcej byśmy zarabiali.

JA SOLO ZARABIAM 3600 ALE MUSZE Z TEGO RACHUNKI POPLACIC, STAC MNIE MAKSYMALNIE NA ROWIESNICZKE PRZEJEEBANE BEDE MUSIAL STRACIC PRAWICTWO ZE STARA RURA

Gość Były Prawiczek
29 minut temu, Gość STARYPRAWICZEK30LAT napisał:

JA SOLO ZARABIAM 3600 ALE MUSZE Z TEGO RACHUNKI POPLACIC, STAC MNIE MAKSYMALNIE NA ROWIESNICZKE PRZEJEEBANE BEDE MUSIAL STRACIC PRAWICTWO ZE STARA RURA

Po co ci dziewczyna? Tylko się pojawią nowe problemy. Dla siebie zachowaj te pieniądze i spełniaj marzenia, chyba że twoim marzeniem jest stracić prawictwo. Jesli twoim marzeniem jest stracić prawictwo to z korzystaj z usługi jakieś 18 latki z roksy. Będziesz miał to za sobą i możesz żyć dalej już nie jako prawiczek.

Gość Nicki

Powiadaja ze kobieta jest jak wino... im starsza tym lepsza. Ja znam troche inna wersje, "im mlodsza tym tansza" :P

Tak na powaznie to musisz pomyslec jak zarabiac duzy hajs a myslec o tym trzeba bylo przed szkola srednia jaki zawod da tobie duzy hajs. Ja pomyslalem i wybralem dobrze szkole srednia i potem dobry zawod i po kilku latach i awansach jest niezle. Wielu moich rozwiesnikow wybieralo jakies liceum bo latwo albo jakas inna szkole bo blisko ich domu. Ja tak nie zrobilem i nie zaluje. Tak wiec pomysl co zrobic by natrzepac wiekszy hajs ale juz chyba na inne forum temat :)