Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czy jest szansa na odbudowanie relacji z 14-latką ?

Polecane posty

Gość Gość

Chodzi o to, że mam pewien problem ze swoją 14-letnią córką, problem polega na tym, że ja przez te 14 lat kompletnie się nią nie interesowałem, z dłuższej perspektywy czasu mocno żałuję swojej decyzji, ale problem polega na tym, że wtedy kiedy ona się urodziła ja miałem zaledwie 17 lat, ona była totalną wpadką, a ja w tym wieku nie chciałem mieć żadnego dziecka, jej matka też nie chciała, dlatego miała oddać do adopcji, no ale ostatecznie zmieniła zdanie i postanowiła ją zatrzymać przy sobie, pamiętam, że bardzo mocno nie spodobała mi się ta decyzja, no bo gdzie w wieku 17 lat zmieniać pampersy, więc postanowiłem ją zostawić i mieć to gdzieś. Problem polega na tym, że do dzisiaj mocno gryzie mnie sumienie z tego powodu, to nie miało aż tak wyglądać, gdybym mógł tylko cofnąć czas to na pewno wtedy nie poszedłbym z nią do łóżka. Czy po mimo tak długiego okresu jest choć minimalna szansa na naprawienie tego wszystkiego ? Oficjalnie nigdy się z nią nie spotkałem, ale od jakiegoś czasu spotykam ją na ulicy (specjalnie to robię jak np idzie do szkoły) raz nawet usiadłem z nią w jednym miejscu w autobusie, wtedy  aż się we mnie zagotowało caly czas miałem wtedy takie złudzenie jakby ona wiedziała kim jestem, nawet wysiadła dużo wcześniej niż mieszka, no ale najprawdopodobniej to było tylko moje złudzenie, bo niby skąd miałaby wiedzieć jak wyglądam ?  Próbowałem zapytać ją (niby przypadkiem) nie raz na ulicy o jakąś pierdołę typu która jest godzina, ale jakoś nie mam odwagi, co spróbuję to mam jakąś blokadę, która mi to uniemożliwia. Kompletnie nie wiem co mam robić.

Gość Gość

Lepiej uzgodnij z jej matką bo pomyśli że jesteś pedofilem. 

Gość goscc

0/10 prowokacja na poziomie programu "Trudne sprawy"

Gość Gość
1 minutę temu, Gość goscc napisał:

0/10 prowokacja na poziomie programu "Trudne sprawy"

Czasami jest ciekawie.