Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANTY

3M hejterom TAK

Polecane posty

Gość ANTY

Wszyscy wrogowi starszego i mariooli mile widziani :))) 

Gość Starszy69

Siemaneczko siemaneczko Proponuję także cytować tutaj Piotrka i Mariolę można to zrobić w ten sposób żeby wejść w temat gdzie oni się wypowiadali No i nacisnąć plusiki żeby dodać Te cytaty i później je tutaj skopiować ale na pewno się nieźle orientujecie w tej kwestii pozdrówka

Gość Starszy69
Dnia 5.04.2019 o 21:22, Starszy69 napisał:

Dobry wieczór.

Piotrek ty mamuci wypierdku Dobrze że zostawiłeś to forum dobrze że się schowałeś jak tchórz na priv z Mariolką sobie Cyberkujcie

Precz z lewakiem Precz z lewactwem Precz z Piotrkiem lewakiem Won na priv

Gość PIWOSZ 28 LAT

WYPIERRRRDALAJ PRZEGRANY PEDALE KALEKO HEHE

Gość A..k

.Piotr po długim namyśle podjął jedną z najważniejszych decyzji w swoim życiu, czyli postanowił nie zakładać i nie uczestniczyć w tak ...ycznym projekcie, jakim jest temat 3M.

Wiele osób zada pytanie dlaczego?

Odpowiedź jest bardziej złożona niż by się wydawało.

Jednym z głównych powodów tej decyzji było to, że sytuacja wymknęła się spod jego kontroli, co już w jego mniemaniu było rzeczą niedopuszczalną. Drugim ważnym elementem jest to, że ucierpiała jego reputacja, ponieważ bardziej rozgarnięci forumowicze uświadomili innym, jakim złem jest ten temat. 3M jest wylęgarnią hejtu i ku/re/st/wa, obłudy i kłamstwa nie wiem, czy nie największą w historii tego forum. W przeciągu jednego roku temat ten z porządnych dziewczyn, które się zalogowały i myślały, że znajdą kogoś w rodzaju bratniej duszy, przykładne matki, żony, a także stateczne singiel ki miłośniczki zwierząt zostały największym pośmiewiskiem i to wszystko za sprawą jednego alfonsa, który udaje przyjaciela a w rzeczywistości, prowadzi owce na, żeś W obecnej sytuacji i pełnej kompromitacji musiał odpuścić. Prawdopodobnie to nie koniec batalii, gdyż ta osoba powróci w tym lub innym przebraniu, by kontynuować swoje niecne czyny. Pojawią się nowe naiwne, które zeszmaci i zrobi z nich rasowe latawice i hejterki w bardzo krótkim czasie. No cóż Panie Piotrze czy nie o to chodziło? Czy cel nie został osiągnięty? Myślę, że w dużej mierze tak, rozbiegły się trochę i nie ma Pan już pełnej kontroli, ale są naprawdę delikatnie mówiąc, najbardziej wyzwolone i rozgrzane do czerwoności

Gość Tyuha
Dnia 5.04.2019 o 21:22, Starszy69 napisał:

Dobry wieczór.

Szanowny panie Piotrze sprawa jest oczywista poniekąd wyjaśnił ją już mój przedmówcą wyjaśnił wszystko co w tej sprawie należy powiedzieć a mianowicie początkowy spokojny temacik niby pan zaczynał spokojnie mi by pan był taki ułożony grzeczny tylko dlatego żeby grzeczne i ułożone również kobiety przyciągnąć na swój temat i to były kobiety w różnym wieku to była młoda prawda To była osoba dojrzała bo również była tutaj margaretka po czterdziestce No i kobieta w średnim wieku przed 40 czyli Mariolka Nawet miałeś pan tutaj nastolatkę pewną asiutka ona tutaj dalej zagląda rzadko Bo rzadko ale jest mianowicie problemem tego tematu 3 m była pozorność pan pozornie byłeś takim ślamazarny nieśmiałym człowiekiem który poszukuje tutaj bratniej duszy i przyciągnął ś pan również spokojne kobiety jednak z czasem to się wymknęło spod pana kontroli bo pan zamiast tego biedy kontrolować dawałeś impan wolną wolę i one się spod tego jarzma które pan zafundował ś wyzwoliły młoda teraz lata po ero wyrywa facetów i jest najbardziej rozchwytywane użytkowniczko na erotycznym Maryś jest pośmiewiskiem śmieją się z niej wszyscy lata po tematach i jest wszędzie tam gdzie jej nie chcą i w zasadzie te dwie użytkowniczki wyrosły spod pana skrzydeł Wychowałeś je pan miałeś je pan jako grzeczny i ułożone natomiast one i ich wychowanie i to jak się zaczęły zachowywać wymknęło się spod pana kontroli bardzo dobrze że projekt 3M zniknął bo to była rzeczywiście wylęgarnia największego kurestwa jakie można sobie było wyobrazić tutaj na forum

Gość Gość

Jak ja apelowałem prosiłem błagałem to wszyscy byli zdziwieni a wtedy te dziewczyny były jeszcze do uratowania teraz poszły na straty

Gość Ggg
7 minut temu, Niiisia25 napisał:

Naprawdę??  😞😩

Tak naprawdę, wielbiliśmy cię taką. Byłaś niewinna, natchnieniem poetów  nawet najwięksi podrywacze mieli opory żeby cię zhańbić, spójż co on ci zrobił. Co zostało z tej uroczej Młodej tylko wspomnienia.

Gość ???

A wiec chodzi o uwielbienie. W takim miejscu jest to trudne.

Gość Starszy69
Dnia 2.09.2018 o 01:53, Maryyyś napisał:

Właśnie, odswiezalam ten drugi... A tam pusto! 😉😉

Dnia 2.09.2018 o 01:53, Starszy69 napisał:

Statystyczny nie ale ja czytam gdy mogę.Potem przerwa i znów czytam.Ja mam jeszcze ok 30 tutaj nieprzeczytanych.

24 minuty temu, Niiisia25 napisał:

Naprawdę??  😞😩

Młoda taką Cię kochaliśmy byłaś natchnieniem poetów niewinną mądrą istotą Zobacz co projekt 3 m z ciebie zrobił

Gość Gość

Zawsze byłem w stosunku do ciebie miły, ale komuś to się nie podobalo i już na samym początku z tematu zostałem wykopany niestety. 

Gość Gość

Już mi się nie podobasz. Lubię spokojne dziewczyny.

Gość Ggg
17 minut temu, Niiisia25 napisał:

Jakoś nie widziałam tu uwielbienia 😢 dlatego poszłam gdzie indziej...

Tam cię wielbią? Czy jesteś obiektem przyspieszającym masturbację? Oto jest pytanie?

Gość Starszy69
Dnia 2.09.2018 o 01:56, Starszy69 napisał:

Miałem właśnie wywoływać Ciebie Maryś.:)

Dnia 2.09.2018 o 01:53, Maryyyś napisał:

Właśnie, odswiezalam ten drugi... A tam pusto! 😉😉

27 minut temu, Niiisia25 napisał:

Jakoś nie widziałam tu uwielbienia 😢 dlatego poszłam gdzie indziej...

Młoda była wcześniej obiektem poetów westchnieniem poetów coś ty z nią zrobią starszy wszystkie kobiety które się z tobą zetknęły stoczyły się jaki ty masz wpływ destrukcyjny na kobiety popatrz co zrobiłeś z młodą chociaż mam iść i została bo dalej Maryś ci została bo dalej piszecie ze sobą na priv

Gość Second Helping
2 minuty temu, Gość Starszy69 napisał:

Młoda była wcześniej obiektem poetów westchnieniem poetów coś ty z nią zrobią starszy wszystkie kobiety które się z tobą zetknęły stoczyły się jaki ty masz wpływ destrukcyjny na kobiety popatrz co zrobiłeś z młodą chociaż mam iść i została bo dalej Maryś ci została bo dalej piszecie ze sobą na priv

Wszystko co w łapy chwyci to popsuje

Gość Starszy69

No ale w Marysi się zakochał

Gość Gość
16 minut temu, Gość Starszy69 napisał:

No ale w Marysi się zakochał

Wywiezie do Londynu i tam skończy na rurze w podrzędnej spelunie lub jako nałożnica pakistańskiego bossa fast foodu

Gość Starszy69

Ona ma jeszcze ciasną cipkę bo miała tylko dwóch partnerów seksualnych

Gość Verka

Miałam pisać właśnie gdzie ta stara kafe gdzie ci hejterzy z pilotem i poczuciem humoru, a tu masz ostało się dwóch dbajcie o nich bo to ze świecą szukać swoją drogą to osoby dobrze nam znane tego jestem pewna

Gość Gość

Agresywna hejterka Nisia oczekujące uwielbienia na forum 🤮

Gość Halina z dziecmi
2 godziny temu, Niiisia25 napisał:

Na pewno nie przeze mnie...

TY KUR.WO PRZECIEŻ TO TY HEJTUJESZ TUTAJ Z GOŚCIA RAZEM Z ANTYM

Gość Starszy69

To ja ty ku.rwo tylko i wyłącznie ja

Gość ANTY

Dzień dobry