Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beka z Rescatora

Co Resiu?

Polecane posty

Gość Beka z Rescatora

Usunąłes temat jak sie wydało co czytasz?😁

Gość Gość
Przed chwilą, ZboczuŚ napisał:

A co czyta? 🤣

Markizę Angelikę! 😂😂😂

Gość Gość
2 minuty temu, ZboczuŚ napisał:

A co czyta? 🤣

Harlequiny ❤💋

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Markizę Angelikę! 😂😂😂

Jednak wgłębi duszy jest prawdziwym romantykiem  🤣🤣🤣

Gość Gość
Przed chwilą, ZboczuŚ napisał:

Te same wnioski: nasz Reksio wreszcie zyskał ludzki wymiar😂😂😂

Gość Webster

Ahaha koles malo wiarygodny, taki tam glosny, zeby go bylo slychac, wiadomo, ze ludzie, ktorzy maja malo w glowie, najwiecej dra jape. Dyskusja z nim jest bezcelowa, bo uwaza, ze tylko on ma racje, a z takimi osobami sie nie wchodzi w rozmowe. Wielkokrotnie demaskowany mitoman, caly dzien siedzacy na babskim forum. Takze tak. 

Gość

Nie czyta tylko oglądał filmy. Jak pisałem "Angelika wśród piratów" był swego czasu kultowym filmem wśród żeglarzy. I nie jest to romans, tylko film przygodowy.  A temat usunął jakiś skur/wiele. Jakieś dalsze pytania?

Gość
3 minuty temu, Gość Webster napisał:

Ahaha koles malo wiarygodny, taki tam glosny, zeby go bylo slychac, wiadomo, ze ludzie, ktorzy maja malo w glowie, najwiecej dra jape. Dyskusja z nim jest bezcelowa, bo uwaza, ze tylko on ma racje, a z takimi osobami sie nie wchodzi w rozmowe. Wielkokrotnie demaskowany mitoman, caly dzien siedzacy na babskim forum. Takze tak. 

To nie dyskutuj. Ktoś ci kaze?

Ciekawe kiedy mnie ktoś zdemaskował i w jakiej sprawie?

Gość Gosc

Ja uwazam, że to super, że z Resia wyszedł czuły romantyk😊 Na pewno płacze na tych ksiązkach😊 Tak naprawde potrzebuje od żony dużo czułosci i uwielbia sie przytulać 😊 A ze sie tego w sobie wstydzi to wypisuje glupoty w internetach😑

Nie wstydź sie Reksiu! 😊

Gość Gosc
Przed chwilą, Rescator555 napisał:

Nie czyta tylko oglądał filmy. Jak pisałem "Angelika wśród piratów" był swego czasu kultowym filmem wśród żeglarzy. I nie jest to romans, tylko film przygodowy.  A temat usunął jakiś skur/wiele. Jakieś dalsze pytania?

To ROMANS, Resiu😊

Gość Webster

To nie dyskutuj. Ktoś ci kaze?

Ciekawe kiedy mnie ktoś zdemaskował i w jakiej sprawie?

Noooooo tyle tematow ciagniesz, ze az trudno zliczyc ile razy:D Ostatnio nawet czytalam jak to wnikliwe rozmowczynie wytykaly, ze sciemniasz. Zreszta, podziwiam je, kto by gadal z typem, co wciska "madrosci", ze kobieta jest tylko do bzykania zawsze i bezwzglednie, nie ma prawa odmowic. 

A gdzie sie podzialy twoje mlode i jedrne kochanki??:D 

Gość Webster

Dyskusja z emocjonalym pokurczem, ktory nie dopuszcza zdania innego, niz jego wlasne, wlasciwie staje sie bezcelowa, wiec tak, nie ma z kim dyskutowac. Nie zamierzam, bo szkoda nerwow, zeby jakis tam mitoman kafeteryjny wysysal energie zyciowa. 

Gość
1 minutę temu, Gość Webster napisał:

Dyskusja z emocjonalym pokurczem, ktory nie dopuszcza zdania innego, niz jego wlasne, wlasciwie staje sie bezcelowa, wiec tak, nie ma z kim dyskutowac. Nie zamierzam, bo szkoda nerwow, zeby jakis tam mitoman kafeteryjny wysysal energie zyciowa. 

Piernicz piernicz przygłupie .

Gość
5 minut temu, Gość Webster napisał:

Noooooo tyle tematow ciagniesz, ze az trudno zliczyc ile razy:D Ostatnio nawet czytalam jak to wnikliwe rozmowczynie wytykaly, ze sciemniasz. Zreszta, podziwiam je, kto by gadal z typem, co wciska "madrosci", ze kobieta jest tylko do bzykania zawsze i bezwzglednie, nie ma prawa odmowic. 

A gdzie sie podzialy twoje mlode i jedrne kochanki??:D 

No to podaj jakiś przykład takiego zdemaskowania, jeśli tyle ich było? Czy tak sobie po prostu piertolisz bez sensu?

Jakie kochanki, o czym ty bredzisz?

Gość
Przed chwilą, Scartett napisał:

Szach i mat Panie Res  😆😎

Srat i pierd pani Scarlett 😀

Gość
15 minut temu, Gość Gosc napisał:

To ROMANS, Resiu😊

To zajrzyj sobie choćby do wikipedii. Ale jeśli nawet romans, to co z tego? Powiedz lepiej jakie książki ty przeczytałeś w ostatnim miesiącu.

Gość

Opuszczasz gardę  😆

Przed kim? 

Gość
29 minut temu, ZboczuŚ napisał:

Jak kapitan Stankiewicz. Wiecie glaby kto to był? No szybko, kto odpowie bez szukania w internecie. No raz, dwa, trzy! Kapitan Stankiewicz to.....

Gość

Przed prawdą 😎

Jesteś wrażliwym, trochę zaniedbanym facetem   ☺

Wrażliwym pewnie tak. Ale zaniedbanym????  Co ci przyszło do głowy. Dba o mnie żona i dzieci. I to jeszcze jak. Za parę minut skończy się kąpać a później będziemy o siebie dbali. 

Gość Gość
4 minuty temu, Scartett napisał:

Przed prawdą 😎

Jesteś wrażliwym, trochę zaniedbanym facetem   ☺

Endriu zmieniłeś płeć transie ?

Gość gość

Dlaczego was to dziwi? Przecież nick Rescator nawiązuje właśnie do męża markizy Angeliki. 🙂

Gość Gość

Ojojojoj, Reksiu romantyk.

3 minuty temu, Rescator555 napisał:

Wrażliwym pewnie tak. Ale zaniedbanym????  Co ci przyszło do głowy. Dba o mnie żona i dzieci. I to jeszcze jak. Za parę minut skończy się kąpać a później będziemy o siebie dbali. 

Dzieci? Przecież rodzenie dzieci to ostatnia głupota. Żadnego pożytku z nich przecież nie ma. No to jak mogą o ciebie dbać? Same wydatki tylko i niepotrzebna nikomu robota.

Ech Res, Res mitomanie.

Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Ojojojoj, Reksiu romantyk.

Dzieci? Przecież rodzenie dzieci to ostatnia głupota. Żadnego pożytku z nich przecież nie ma. No to jak mogą o ciebie dbać? Same wydatki tylko i niepotrzebna nikomu robota.

Ech Res, Res mitomanie.

Mogę dbać, bo już mocno podrosły. No może będą jakiegoś frajera z kafeterii zapewniał, że mówię prawdę ? A myśl sobie co chcesz.

Gość Gość

Mogę dbać, bo już mocno podrosły. No może będą jakiegoś frajera z kafeterii zapewniał, że mówię prawdę ? A myśl sobie co chcesz.

No ale sam pisałeś, że z dzieci nie ma żadnego pożytku. A tu nagle dbają.Coś znowu kręcisz.

Gość Gość
1 minutę temu, Rescator555 napisał:

Albo kłamałeś wcześniej, albo kłamiesz teraz. W każdym razie prawdy nie piszesz.

Gość

A przy okazji. Nie wiedziałem, że te książki wyszły po Polsku. Muszę je kupić i przeczytać.