Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona

Zakochałam się w kimś kto twierdzi, że nie ma uczuc

Polecane posty

Gość Ona

Jak w temacie. Nie ma uczuć... tak twierdzi i nie potrafi tego zmienić ale chce się widywać? Co o tym sądzić?

Gość Gość

Jeśli ktoś tak twierdzi to wie co mówi

Gość Ona

Więc po co te spotkania? Chce mnie wykorzystać?

Gość prawdziwa S

Nie wiem czy wykorzystać to właściwe określenie bo uczciwie się przyznał że Cię nie pokocha nigdy, ale na tą chwilę chętnie porooocha aż znajdzie lepszą.

Może gej bi bo dziewczyny tak robią a nie faceci

Gość Gość
5 godzin temu, Gość prawdziwa S napisał:

Nie wiem czy wykorzystać to właściwe określenie bo uczciwie się przyznał że Cię nie pokocha nigdy, ale na tą chwilę chętnie porooocha aż znajdzie lepszą.

Może gej bi bo dziewczyny tak robią a nie faceci

A aaa,  to Kubuś nie jest mężczyzną, to wszystko tłumaczy...😏

Gość gość

Zapewne wie co mówi. 
Uwierz mu i daj sobie spokój bo na pewno źle się to dla Ciebie skończy jak się zaangażujesz.

Szkoda czasu

Gość Gość

Ludzie, którzy nie posiadają uczuć wyższych nigdy się do tego nie przyznają. Takich ludzi nazywamy np. socjopatami. Ten, który Ci tak powiedział, uczucia ma, ale nie żywi ich do Ciebie.

Gość gosc

A ona przestała żywić do niego , więc wszystko wyjaśnione.

Gość Gość

DDA nie umieją okazywać uczuć

Gość Xyz
45 minut temu, Gość Gość napisał:

DDA nie umieją okazywać uczuć

To akurat prawda. Dlatego jak tylko sie zorientujesz z kim masz do czynienia, nalezy uciekać.

Gość Gość

Jak można spotkać się z DDA ? Jak można spotykać się z osobą która nie umie okazywać uczuć ? Z tego później biorą się rozwody. Z DDA związku się nie zbuduje.

Gość Waldemar

przeora bruzde i pujdzie 😄

Gość Ona

Spróbuję go zmienić, na pewno mi się uda bo wszyscy mówią mi że jestem ładna

Gość Tia

Asekuracja, żebyś nie miała do niego pretensji, jak mu się znudzisz, a znudzisz szybciej niż myślisz. Pewnie juz niejedna sie przejechala i to ladniejsza i madrzejsza od Ciebie.

Gość Bimba
3 godziny temu, Gość Ona napisał:

Spróbuję go zmienić, na pewno mi się uda bo wszyscy mówią mi że jestem ładna

Koniecznie znajdź w ciążę, wtedy "on sie zmieni"!

Gość Gość
Dnia 11.04.2019 o 22:15, Gość Ona napisał:

Jak w temacie. Nie ma uczuć... tak twierdzi i nie potrafi tego zmienić ale chce się widywać? Co o tym sądzić?

Chce Cie tylko do seksu, nic więcej. Jak wkoncu pozna odpowiednią kobiete to szybko mu przyjdą uczucia i się z nią zwiąże, zakład? On wie ze nie jesteś TĄ, wiec tak Ci gada. Zawsze może później powiedzieć ,,przecież Ci mowilem ze sie nie angażuje". Odpusc go sobie bo będzie z cierpiec. 

Gość gość

koleś po prostu rzuca kawe na ławe, nie czuje do ciebie nic a nic, jeśli sie spotyka to z wygody i łatwości sytuacji.

Gość gosc
Dnia 13.04.2019 o 08:07, Gość Gość napisał:

Ludzie, którzy nie posiadają uczuć wyższych nigdy się do tego nie przyznają. Takich ludzi nazywamy np. socjopatami. Ten, który Ci tak powiedział, uczucia ma, ale nie żywi ich do Ciebie.

Święta prawda.

Gość Jatoprzezylam

Uciekaj jak najprędzej. Znam to z autopsji. Straciłam na takiego człowieka 7 lat i wiele nerwów i nie polecam. On tylko tak mówi, a tak na prawdę nie ma uczuć względem Ciebie, ale chce poruchać, a jak znajdzie taką, którą pokocha to bardzo szybko odnajdzie w sobie uczucia i bardzo łatwo mocno Ciebie zrani. Daj sobie spokój ze zmienianiem takiego faceta. On po prostu Ciebie nie chce, ale chce mu się czegoś, więc chce wykorzystać Twoją naiwność. Jeśli mocno się zaangażujesz to mocno zaboli Ciebie rzeczywistość, gdy on zostawi Cię dla tej, którą będzie w stanie pokochać i to jaki dla niej będzie dużo lepszy niż był dla Ciebie. I patrzenie jak dla niej się stara, a dla Ciebie pomimo  to, że się starałaś to nie starał się tak. Piszę to z autopsji. Przeżyłam coś takiego i szczerze nie polecam 😕 Bo zaboli mocno na koniec. Ale pewnie i tak nie posłuchasz i zrobisz po swojemu, bo ja na początku też nikogo nie słuchałam. Myślałam, że go zmienię, ale zmieniła go inna o której istnieniu dowiedzialam się przypadkiem. On w chamski sposób mnie zostawił i teraz muszę patrzeć jak inną dziewczynę traktuję dużo lepiej chociaż ona się nie stara tak jak ja się starałam 😕 Uwierz, że takie doświadczenie boli. I nie życzę takiego doświadczenia nawet najgorszemu wrogowi 😕 Trzymaj się i powodzenia niezależnie od tego co wybierzesz 🙂

Gość Gość

Wy to naprawdę jesteście nieukami

Większość psychiki człowieka ukształtowana jest już do 5 roku życia jak pisze Freud 

Czyli jak ktoś dorastał w patologicznej rodzinie i przez to np nie umie okazywać uczuć to nikt już takiej osoby nie zmieni a tym bardziej po  20 roku życia i choćby nie wiem co, to taka osoba zawsze będzie wracać do swoich nawyków 

20 lat temu przeprowadzono badania doświadczenie w USA wzięli 15 osób bezdomnych dali im pracę mieszkania kontrakt dożywotni kasę mieli tylko pracować 8 godzin w prostych zawodach i co

4 osoby zrezygnowały po 3 dniach wróciły do noclegowni a 8 osób po pracy przebieralo się w łachmany i buszowali po śmietnikach wieczorami tylko 3 wyszły z bezdomności ale mają problemy z alkoholem