Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blabla

Jak zapomnieć o nich? :(

Polecane posty

Gość Blabla

Wiem, że to dziwne jest ale jestem zakochana w dwóch chłopach bez wzajemności. Pierwszy się długo starał o mnie, ale miałam problem żeby się przed nim otworzyć, nagle odszedł do innej, nie mogłam się z tym pogodzić. Jakieś pół roku później poznałam kolejnego chłopaka, zakochałam się, ale też nie wyszło. Później ten pierwszy zaczął do mnie pisać, spotkaliśmy, a że przechodziłam wtedy jakieś załamanie nerwowe to jedynie co to na tym spotkaniu skompromitowałam się przed nim. Później ten drugi do mnie zaczął też pisać, ale czułam taka jakaś nienawiść do niego, że mu nie odpisałam. Wiem mialam zaburzenia emocjonalne z dzieciństwa jeszcze i przez to straciłam szanse na miłość. :( Teraz pracuje nad sobą, ale codziennie myślę i o jednym i o drugim. Oni oboje są szczęśliwi... A ja tęsknię za nimi. Czuję nienawiść do siebie, że mogłam coś zrobić, mogłam zawalczyć, spróbować, cokolwiek... A ja uciekłam, bo zawsze przed wszystkim uciekalam. Teraz chodzę na randki, spotykam się z mężczyznami, ale po każdej randce jak wracam to czuję się jeszcze gorzej. Po każdej randce jak wracam to rośnie we mnie przekonanie, że nigdy już do nikogo nic nie poczuje i do końca życia będę o nich myślała :( nawet już nie mam ochoty poznawać innych mężczyzn. Nie potrafię zamknąć tego rozdziału w moim zyciu. :( Czuje się źle z tym wszystkim , okropnie. Zwłaszcza jak jest taka pogoda, a oni dodają zdjęcia ze swoimi dziewczynami :(

Gość Gość

Władziu, wiśta wio i do przodu😆

Gość 111

a więcej nie chcesz ?