Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I co teraz.

Stulejka.

Polecane posty

Gość I co teraz.

Witam..
Otóż sam nie wiem co z tym zrobić. Wyobraźcie sobie, że w wieku 22 lat dopiero spostrzegłem się, że mam stulejkę.. Uprawiałem sex i bolało mnie przy stosunku, myślałem, ze to jest normalnie za pierwszym razem i w ogóle ale za kolejnymi to samo, i też kolejna rzecz na jaką zwróciłem uwagę to zawartość skóry i grzyba penisa prawie jej nie ma... nie ma tego charakterystycznego zołędzia.
Chyba, ze napęcznieje krwią to wtedy się pokazuje, ale mocniejsze ściagnięcie skóry boli.. Kiedyś śmiałem się ze stulejki z kumplami, ale nie wiedziałem co to jest dokładnie a teraz wychodzi na to, ze miałem ją już wcześniej... ktoś może coś doradzić? temat jest tak krępujący, ze wole tutaj napisać niż się twarzą w twarz kogoś zapytać.

Gość Ghh

Idź do lekarza.

Gość Gość

Czeka ciebie zabieg usunięcia stulejki i to wszystko.

Gość tomaszsz

Oczywiście, że musisz iść do lekarza. Taki zabieg to chwila moment a różnica bedzie dla Ciebie ogromna. U mnie było podobnie, z tymże mam wrażenie że wcześniej nie miałem tego problemu, podobno stulejka może być też nabyta. Ale dolegliwości takie same. Miałem zabieg w Warszawie w Ober Clinic u dr Wiśniewskiego i polecam. I lekarza i miejsce, wszystko odbyło się sprawnie, w komfortowych warunkach. 

Gość fuck anime

Przestań oglądać chińskie bajki to sama ci sie stuleja urwie mitomanie.