Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta_Ryba

Zbyt niska waga?

Polecane posty

Gość kobieta_Ryba

Drogie Mamy,mam pytanie:) Mój synek w listopadzie skończy 3 latka,w tej chwili waży 14 kg. Czy to nie jest zbyt mało? Ogólnie straaaaaszny niejadek z niego,najchętniej jadlby tylko kaszke z butli:( A jak to wyglada u Was? Dziekuje z góry za jakikolwiek odzew.

Moja córka ma prawie trzy latka i waży 15 kg jest także niejadkiem. Ale zauważyłam że jak się jej niezmusza do jedzenia to chętniej je. Podawaj swojemu dziecku dużo nabjału jagurtów danio monte budynie.

Gość laaaaaaaaaas
a moja córcia skończyła niedawno 6 lat i waży zaledwie 16 kg!!!! Wciskam jej co tylko mogę, je 5 posiłków dziennie, niedługo będę chyba ją karmić na siłę.... wciąż niedowaga i niedowaga, już nie mam siły skąd to się bierze??? Jest zdrowa, zdolna, szybko się uczy, tylko chudziutka jak patyczek....

Nie mart się spójrz na siatki centylowe ( czasem trochę się różnią ) wg. mojej Twoja pociech jest na 25 centylu,to wcale nie jest źle ;-))) niepokój można mięć gdy dziecko jest poniżej 3 centyla. (lub 97 ale to nie w waszym przypadku ) Moja niunia też jest drobniutka ciągle \"biegnie\" między 10 a 25 centylem. Taka jej uroda ;-)))) jest zdrowa radosna ładnie się rozwija ;-))) o ile Twój smyk też jest pełny życia to nie martw się !!!pozdrawiam !!