Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

jestem niepełnosprawny?

Polecane posty

Gość gosc

jeśli słyszę 50%ciszej niż dawniej?

Gość fdsvg

No w pelni sprawny nie jestes, ale to taka tragedia wielka?

Gość Autorze

Ja mam stabilizację  je C6 C7 chyba  trochę  gorzej  co  zdrowie  straciłam  w pracy  na odszkodiwanie  nie ma szans 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Autorze napisał:

Ja mam stabilizację  je C6 C7 chyba  trochę  gorzej  co  zdrowie  straciłam  w pracy  na odszkodiwanie  nie ma szans 

nic z tego nie rozumiem, nie wiem czy gorzej caly czas czuje rozpychanie w uszach , na dworze czy w duzych pomieszczeniach nie moge z nikim rozmawiac, zle slysze siebie, jestem zamulony

Gość Autorze

Są aparaty  dla głuchych  może  jak byś  się  dokładnie  zbadał  jakiś  zabieg  by można  było  zrobić  żeby  chociaż  poprawić  trochę  słuch 

Gość gosc

ale badanie sluchu mam w.100% dobre a, aparat nie zmieni pozostalych dolegliwości, zabiegi sa ale drogie nie gwarantuja skutecznosci i nie w pierrdolonej zacofanej polsce

Gość Autorze

Jak możesz  mieć  słuch  w 100% dobry  i jedniczesnie  nie słyszeć  w 50% coś  ściemniasz 

Gość gosc

bo moje uszy nie wyrównuja cisnienia z powodu niedroznosci trabek (kanal miedzy gardlem a uchem srodkowym) co powoduje gorsze drganie blony bebenkowej i ruchomosci kosteczek i przepkywu impulsu do mozgu, inne badanie to potwierdzilo

Gość Gość

Ile będziesz o tym pisał? Nie takie rzeczy dziś się leczy więc coś kręcisz że w badaniach wszystko ok. Są aparaty i inne metody więc skończ się uzalac bo twoje dolegliwości są śmieszne w porównaniu do innych. 

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ile będziesz o tym pisał? Nie takie rzeczy dziś się leczy więc coś kręcisz że w badaniach wszystko ok. Są aparaty i inne metody więc skończ się uzalac bo twoje dolegliwości są śmieszne w porównaniu do innych. 

nie wiesz co mowisz jak kiedyś cie to spotka to zrozumiesz, chociaż watpie bo to stosunkowo rzadkie, jak sie leczy skoro lekarze rozkładają rece, prywatni? Jest tysiace osob które tez tak maja niektorym przechodzi a innym nie, lekarzom sie nie chce szukac przyczyny, zatkanie ucha to potwornie irytujace uczucie

Gość Autorze

Twój  problem  jest  mikry  przy  innych  problemach  moja mama  niedoslyszy  i Tak  nie uzala  się  jak Ty mówi  że z tym  można  żyć  tak ja ja z przetraconym  kręgosłupem  szyjnym  ILE  masz  lat  

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

nie wiesz co mowisz jak kiedyś cie to spotka to zrozumiesz, chociaż watpie bo to stosunkowo rzadkie, jak sie leczy skoro lekarze rozkładają rece, prywatni? Jest tysiace osob które tez tak maja niektorym przechodzi a innym nie, lekarzom sie nie chce szukac przyczyny, zatkanie ucha to potwornie irytujace uczucie

Wiem ale to że się uzalasz codziennie nic nie zmieni. Szukasz współczucia czy poczucia wyjątkowości ze rzadka dolegliwość cie dotknęła? Weź się chłopie ogarnij. Gdy chce się wyleczyć to człowiek znajdzie specjalistę na drugim końcu kraju tylko trzeba działać a nie pięrdolic w koło Macieju jak ci źle.

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Wiem ale to że się uzalasz codziennie nic nie zmieni. Szukasz współczucia czy poczucia wyjątkowości ze rzadka dolegliwość cie dotknęła? Weź się chłopie ogarnij. Gdy chce się wyleczyć to człowiek znajdzie specjalistę na drugim końcu kraju tylko trzeba działać a nie pięrdolic w koło Macieju jak ci źle.

szukam kogoś z podobnym schorzeniem kto powie mi co robic, co mi da specjalista z drugiego konca kraju, skora w Usa maja problem zeby to leczyc, nie chcesz to nie czytaj

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

szukam kogoś z podobnym schorzeniem kto powie mi co robic, co mi da specjalista z drugiego konca kraju, skora w Usa maja problem zeby to leczyc, nie chcesz to nie czytaj

Twoje tematy nie wskazują na to że szukasz kogoś podobnego tylko się uzalasz. Idź na forum medyczne bo jeśli uważasz że na kafeterii poznasz kogoś to bądź poważny chłopie.

Gość Olala

Zacznij palić marihuanę 

Gość BBB

Ja nie doradzę , ale prawie wszyscy co odp. na zadane pytanie są makabryczni w odpowiedziach / mają chyba za dobrze w życiu i bez problemów/ . Ja jestem starsza ,mam męża prawie całkiem głuchego /nosi 2 aparaty / i córki dwie /ok.30 l. / i też maja ponad 50 % słuch już zepsuty i też okuliści ,,spławiają ,, . Jest to bardzo uciążliwe ,a nie jakieś ,,użalanie się nad sobą ,, jak tu szczególnie jeden pisze /  tak jak w/w - PO CO CZYTA ???  może się kiedy dowie co to są dolegliwości ,doświadczy ich i niech się wówczas śmieje .  Życzę wyleczenia / tylko jak? / smutne to .

Gość BBB
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Twoje tematy nie wskazują na to że szukasz kogoś podobnego tylko się uzalasz. Idź na forum medyczne bo jeśli uważasz że na kafeterii poznasz kogoś to bądź poważny chłopie.

Po twoim pisaniu widać , że chłop to ty jesteś - i to beznadziejny .  Nie wiadomo jakie ciebie kiedyś dotkną jakieś schorzenia ,bo zdrowym się nie odchodzi ze świata .

Gość Gość
1 minutę temu, Gość BBB napisał:

Po twoim pisaniu widać , że chłop to ty jesteś - i to beznadziejny .  Nie wiadomo jakie ciebie kiedyś dotkną jakieś schorzenia ,bo zdrowym się nie odchodzi ze świata .

Uspokoj swe emocje kobieto. Cokolwiek mnie nie dotknie na pewno nie będę szukać atencji na chorobę. 

Gość Aka
10 minut temu, Gość BBB napisał:

Ja jestem starsza ,mam męża prawie całkiem głuchego /nosi 2 aparaty / i córki dwie /ok.30 l. / i też maja ponad 50 % słuch już zepsuty i też okuliści ,,spławiają ,, .

To może niech pójdą do laryngologa... 

A autor to ma przede wszystkim nerwicę natręctw.

Gość gosc
24 minuty temu, Gość Aka napisał:

To może niech pójdą do laryngologa... 

A autor to ma przede wszystkim nerwicę natręctw.

Złe śledzenie rzuca sie na psychike a zwłaszcza frustracja braku możliwości swobodnej rozmowy

Gość gosc
42 minuty temu, Gość Gość napisał:

Uspokoj swe emocje kobieto. Cokolwiek mnie nie dotknie na pewno nie będę szukać atencji na chorobę. 

Beznadziejna z Ciebie kobieta współczuję twoim dzieciom czy mezowi bo na pewno bedziesz ich tak samo gnebic w trakcie choroby i nie mow ze nie bedziesz stekac bo mlzesz.sie zdziwic

Gość Żegnam
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Beznadziejna z Ciebie kobieta współczuję twoim dzieciom czy mezowi bo na pewno bedziesz ich tak samo gnebic w trakcie choroby i nie mow ze nie bedziesz stekac bo mlzesz.sie zdziwic

Skończ. Współczuj sobie. Z jakiego powodu to już ty wiesz najlepiej.