Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość am elia.

Faceci chcą mnie tylko bzykać

Polecane posty

Gość am elia.

Hej,
Czy to normlane, ze faceci chca tylko bzykac? Niekt nie chce byc ze mna dla zwiazku tylko zeby sobie pouzywac. A jak dam jakiemus do zrozumienia, ze nie jestem zainteresowana to wielka obraza majestatu i czysta zemsta na mnie pozniej...Czemu tak jest? To normalne? Wszystkie tak macie? Ja jak ktos mnie fizycznie nie pociaga to nie moge sie zmusic.

Gość Brudne sandały

A ja chodzę brudny 

Gość ponownie

Zwłaszcza,że startowy założył jakiś złamas 

Gość Luj

Słabe prowo paszteciaro nie istnieją tacy desperaci nawet murzyn by cię nie chciał ku.rwo brzydka

Gość Hmm

Kochana a może nie jesteś dla nich materiałem na partnerkę? Może tylko jesteś łatwa i korzystają z twojego ciała za darmo?

nie znam facetów którzy chcą się tylko bzykać? Pewnie obracasz się w takich kręgach gdzie kobieta jest sex zabawką.

Gość am elia

Co to znaczy nie być materiałem na żonę??. Chodzi o to, że nie jestem łatwa i potem często tacy się mszcza na mnie za brak zainteresowania.

Już mi samoocena siada, bo czuję się nic nim warta:/.

- gdy ... nie da to pies nie ruszy i nie weźmie, 

- podobno z tego powodu wyginęły dinozaury !

skoro jesteś atrakcyjna to otrzymujesz propozycję , masz czas do wieku chrystusowego na poznanie absztyfikanta 

lub absztyfikantów wielu i doznań erotycznych ,

po osiągnięciu wieku 34 lata już będzie z górki , jedno doznanie erotyczne na dwa lata !

Gość am elia

Nie uważam się za atrakcyjna osobę. Wręcz przeciwnie.

Dlatego odbieram to jako, że tylko do tego się nadaje...

Zazwyczaj takie propozycje wychodzą od młodszych chłopaków albo starych facetów 40 paro-letnich.

Siada mi samoocena.

weź wyluzuj zawory kobieto, 

na dworach królewskich 400 lat temu , 300 lat temu mężatkami zostawały 'podlotki' w wieku 14 - 15 lat , zostawały królewnami , księżniczkami , damami dworu , dworzankami  i  partnerkami Barona lub powiatowego Starosty , duupodajką Hrabiego lub innego Excellency , wiele fantastycznych i pięknych 'podlotek' zostawały kurtyzanami i ...ami w domach publicznych 

a Ty 

'podlotka' , czego się spodziewasz i czego oczekujesz,  dziewicą chcesz zostać do emerytury ?

Gość gosc

A co więcej można robić z babą?

Gość am elia

Ze poznam kogoś komu na mnie zależy jak na człowieku!!!!/ kobiecie/ partnerze do związku!!!!

Gość ggosc
29 minut temu, Gość am elia napisał:

Nie uważam się za atrakcyjna osobę. Wręcz przeciwnie.

Dlatego odbieram to jako, że tylko do tego się nadaje...

Zazwyczaj takie propozycje wychodzą od młodszych chłopaków albo starych facetów 40 paro-letnich.

Siada mi samoocena.

jak chcą cie bzykać tz. ze jesteś atrakcyjna:)

autorce tematu trzeba to wytłumaczyć łopatologicznie , że :

do póki normalna 'dziewica' NIE spróbowała jeszcze BZYKANIA to nie odczuwa żadnych potrzeb erotycznych i emocjonalnych ,

nie potrzebuje faceta do przytulania , wybiera misia pluszowego do przytulania i śpi z misiem pluszowym przytulona 

a rano całuje misia pluszowego w pyszczek 

ale zbliżają się upragnione wakacje  i lato w pełni  i pod namiotem spanie nago , kąpiel w jeziorze nago, opalanie nago 

i opalone 'misie' łażące nago po plaży chcą się przytulić do kobietki pięknie opalonej , która pokazuje się nago ,

autorka w końcu jest zafascynowana pewnym 'misiem' , który czyta poezję, gra na gitarze i opala się nago ,

na noc zaprasza do swojego namiotu 'misia' , to był Jej pierwszy raz i romantyczna noc oraz kąpiel w jeziorze ,

od tej pory to autorka będzie co chwilę szukać 'misia' ,

który Jej 'dobrze zrobi' nie tylko pod namiotem , takie to jest fajne i kobiety bardzo tego potrzebują ,

koniec bajki 🙂

Gość Wieczorna
22 minuty temu, Gość ggosc napisał:

jak chcą cie bzykać tz. ze jesteś atrakcyjna:)

To przegrywka i mitomanka nie pierwszy raz sama sobie przeczy

Gość aaaaaaaaaa

Asiutka taka twoja rola w naturze.