Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czy to

Polecane posty

Gość Gość

koniec - koniec?🙄

Gość Gość

Chcę wiedzieć... powiedz,  że mnie nienawidzisz i nie znosisz, znudziłeś się i nie możesz na mnie patrzeć...;)

Gość Gość

Albo nie, olać to. Przecież to oczywiste.

Gość Gość

Gdy w końcu pójdę po rozum do głowy i przestanę "cię nachodzić" zachowując resztki godności nie dajac się dłużej poniżać, zapamiętam tylko twoje dobre strony i to jakim wspaniałym człowiekiem potrafisz być :) Dobranoc.

Gość xnxxx
10 godzin temu, Gość Gość napisał:

Gdy w końcu pójdę po rozum do głowy i przestanę "cię nachodzić" zachowując resztki godności nie dajac się dłużej poniżać, zapamiętam tylko twoje dobre strony i to jakim wspaniałym człowiekiem potrafisz być :) Dobranoc.

Nie mów mi , ze potrafię być wspanialym czlowiekiem , bo stawiasz mnie w niezrecznej sytuacji .

NAchodzenie mi nie przeszkadza , tylko sposób w jaki to robisz nie zawsze jest zawsze przyjemny .

Nie wcale , sie nie poniżasz - wiem ze chcesz dobrze . Bywasz  irytująca . Mogłabyś być czasami bardziej subtelna .

Tak jakbyś nie miała wyczucia chwili.

Gdy wypada zrobić krok do przodu , to się cofasz , a gdy najlepiej byłoby się cofnąc to Ty na przekrór posuwasz sie na przód .

Dlatego trudno mi ciebie zrozumieć .

Gość xnxxx

NAchodzenie mi nie przeszkadza , tylko sposób w jaki to robisz nie zawsze jest przyjemny .

I Moze nie nazywajmy tego nachodzeniem,  a nie będzie mieć prejoratywnego wydzwięku . 

Wiem , ze chciałaś dobrze i szanuje cie za to .  Tylko sciezka jaką wybrałas nie zawsze wydaje się być   najlepszą możliwą .

Gość xnxxxx

NAchodzenie mi nie przeszkadza , tylko sposób w jaki to robisz nie zawsze jest przyjemny .

I Moze nie nazywajmy tego nachodzeniem,  a nie będzie mieć prejoratywnego wydzwięku . 

Wiem , ze chciałaś dobrze i szanuje cie za to .  Tylko sciezka jaką wybrałas nie zawsze wydaje się być   najlepszą możliwą .

Gość xnxxxx

Gość xnxxxx

Z  innej beczki - Masz ochotę na bycze`` mleko`` ? 

Gość marawstala

Koniec  starego jest początkiem nowego : )

Gość xnxxxx

innej beczki -  Dalek masz ochotę na bycze`` mleko`` ? 

Wcinam tylko cytrusy , kiwi ,  płatki  zero fajek czipsów i  alkoholu .

Dieta warzywno - owocowa

Gość Gość
5 godzin temu, Gość xnxxx napisał:

Bywasz  irytująca . Mogłabyś być czasami bardziej subtelna .

Excuse me?

Nie mów mi , ze potrafię być wspanialym czlowiekiem , bo stawiasz mnie w niezrecznej sytuacji .

Dlaczego? nie potrafisz przyjmować komplementów? [Komplement czyt. chwalenie za walory]. Masz wspaniałe walory, choćby talent pisarski i wielką wyobraźnię. Dlaczego mam tego nie przyznać? Tylko dlatego, że już się nie lubimy? Bezsens. ;)

Nie wcale , sie nie poniżasz

To nie ja się poniżam, tylko TY mnie ;)

5 godzin temu, Gość xnxxxx napisał:

I Moze nie nazywajmy tego nachodzeniem

To był specjalny zabieg stylistyczny☺- ponieważ ciężko kogoś nachodzić znajdując się w odległości ok. 400 km, no ale ok, coś w tym jest. Wiesz kiedy piszę, nie muszę się przedstawiać.... I nie życzysz sobie, chodź nie możesz temu zaradzić, bo to publiczny portal. Trochę stalkingu w tym jest...😳

Gość Gość
6 godzin temu, Gość xnxxx napisał:

Tak jakbyś nie miała wyczucia chwili.

Gdy wypada zrobić krok do przodu , to się cofasz , a gdy najlepiej byłoby się cofnąc to Ty na przekrór posuwasz sie na przód .

Dlatego trudno mi ciebie zrozumieć .

Po czym rozpoznawałeś, ze należało zrobić krok do przodu,  a kiedy należało się cofnąć?

Nie denerwuj się, bo nie chcę Cię wkurzyć.