Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bozecobedzie

Powiedziałam teściowej że mąż mnie uderzył. Nie zrobiło to na niej wrażenia, NIC mu nie powiedziała i jeszcze mówiła mi później żebym nie trafiala w jego czule punkty!!!

Polecane posty

Gość Emigrantka
15 minut temu, Gość gość napisał:

Głupia, to ta co wychodzi za mąż i skarży się teściowej, że jej synek jest zły, a dodatkowo chce udowodnić, że jest lepsza. Nigdy cię nie polubią.

Serio? To po ślubie skarżenie się jest be, nawet jeśli dobrze się ukrywał i nigdy wcześniej nie uderzył (bo z tego, co obserwuję w większości przypadków po tym "magicznym" ślubie najczęściej zaczynają), bo skoro już Cię usidlił to może pić i bić...?

Matko najświętsza, już wiem skąd w Polsce tyle patologii. I jakieś "chuchanie" na teściową, broń Boże nie można powiedzieć jej prawdy bez lizania doopy żeby nie było że się wywyższasz... Ja pier....Normalna teściowa przełknie nawet gorzką prawdę.

A już śmiech na sali jak on jej matki nienawidzi i się z tym nie kryje, ona za jego matką też nie przepada ale wiecznie sztuczne "mamusiuuuuu" i tanie komplemenciki a za plecami napierd... na nią aż miło. 

Po co zabiegacie o akceptację jakiejś patoli?

Gość Emigrantka
26 minut temu, Gość gość napisał:

Głupia, to ta co wychodzi za mąż i skarży się teściowej, że jej synek jest zły, a dodatkowo chce udowodnić, że jest lepsza. Nigdy cię nie polubią.

Serio? To po ślubie skarżenie się jest be, nawet jeśli dobrze się ukrywał i nigdy wcześniej nie uderzył (bo z tego, co obserwuję w większości przypadków po tym "magicznym" ślubie najczęściej zaczynają), bo skoro już Cię usidlił to może pić i bić...?

Matko najświętsza, już wiem skąd w Polsce tyle patologii. I jakieś "chuchanie" na teściową, broń Boże nie można powiedzieć jej prawdy bez lizania doopy żeby nie było że się wywyższasz... Ja pier....Normalna teściowa przełknie nawet gorzką prawdę.

A już śmiech na sali jak on jej matki nienawidzi i się z tym nie kryje, ona za jego matką też nie przepada ale wiecznie sztuczne "mamusiuuuuu" i tanie komplemenciki a za plecami napierd... na nią aż miło. 

Po co zabiegacie o akceptację jakiejś patoli?

Gość gość
10 minut temu, Gość gość napisał:

"w duzym skrocie: mój mąż spóżnia się notorycznie na spotkania, ciągle przeciąga nasze wyjścia, ale kiedy na jakimś wyjsciu jemu zalezy to ciska sie o kazdą minute, jak ja sie na cos spoznie to robi mi przytyki i grilluje mnie do tego momentu az wyjdę z siebie, nie odpuszcza aż nie zrobi sie piekło"   -

typowy opis egoisty i egocentryka, "bujać to ja, ale nie mnie" taki jest twój mąż, ale co się dziwić, z tego co opisujesz to mamusia tak go sobie wychowała i jest sobie dwóch patoli, patolska krew płynie w ich żyłach. Lepiej ogarnij mozliwości ucieczki od tych zwyroli

to samo pomyslałam

Gość jana

Autorka jest wyposazona w typowy ptasi mozdzek. Maz uderzyl a tesciowa nie reaguje jak zdaniem autorki powinna, co potwierdza autorki negatywne zdanie o tesciowej. Brakuje mi w twoim opisie konsekwencji, ktore spotkaja twojego meza za rekoczyny. Pozwol zgadnac... nie bedzie zadnych, tylko tesciowa jest zla, to zreszta napewno wszystko jej wina, a z misiaczkiem juz sie pogodzilas, do nastepnego ciosu. Pewnie znowu winna bedzie tesciowa, nawet jezeli sie za toba wstawi, no bo w koncu zle go wychowala. Zenada. Podobny temat juz byl. Synowa uzalala sie na tesciowa, bo kiedy maz ja uderzyl, to tesciowa powiedziala tylko "Wojtek, Wojtek" i nic wiecej nie zrobila. Tamta autorka twierdzila tez, ze sa wlasciwie idealnym malzenstwem, a ze maz tak sie zachowal, to wina tesciowej, bo tamta sie z tesciowa klocila i wtedy idealny maz sie zdenerwowal i ja uderzyl. Umowmy sie wiec, ze tesciowe sa wszystkiemu winne, mezowie sa idealni tylko sie czasem zdenerwuja i wtedy uderza ale to wszystko przez tesciowa. Misiowi natomiast trzeba wybaczyc, bo jest wlasciwie idealnym mezem.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

a do tej co się chlasta że kopnęłam w stołek:  nie po paru zdaniach "ślubnego" a po calej awanturze którą on zaogniał. w duzym skrocie: mój mąż spóżnia się notorycznie na spotkania, ciągle przeciąga nasze wyjścia, ale kiedy na jakimś wyjsciu jemu zalezy to ciska sie o kazdą minute, jak ja sie na cos spoznie to robi mi przytyki i grilluje mnie do tego momentu az wyjdę z siebie, nie odpuszcza aż nie zrobi sie piekło, tak ze nie ucz mnie ze kopnelam w stołek bo nawet ameba na prochach uspokajających wyszłaby z siebie przy akcjach mojego meża i nie rób wstawek o zarabianiu na stołek bo tak sie składa ze sama go sobie kupiłam.

no czyli z kontrolą agresji u Ciebie nie halo

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

no czyli z kontrolą agresji u Ciebie nie halo

Nie wiem czy wiesz ale jeśli ktoś jest latami tlamszony psychicznie to nawet z anioła może stać się człowiekiem mało kontrolującym wlasna agresję. Tak mało wiesz, tak łatwo oceniasz. Kto mądrzejszy ten twoja ocenę i tak potraktuje jak wywody przedszkolaka. Za to z kontrolą agresji u niego "halo" że bije kobietę. A idź ty, hejterko kobiet. Wstyd s/rac we własne gniazdo. Popieraj facetów a oni i tak ciebie nie popra tylko siebie nawzajem. Haha 

Gość Aneta

Glupota jak widac nie zna granic. Gdyby moja synowa poskarzyla sie/poinformowala mnie, ze moj syn ja uderzy, to poradzilabym jej zglosic to na policje i natychmiast zalozyc sprawe rozwodowa. I co autorko, zrobilas to, czy jestes jedynie zla na tesciowa, a  z mezusiem nadal szczesliwa? To, ze on uderzyl, to przeciez nic takiego, najgorsze, ze tesciowa nie zareagowala...Brak slow.

Gość Aneta

Glupota jak widac nie zna granic. Gdyby moja synowa poskarzyla sie/poinformowala mnie, ze moj syn ja uderzy, to poradzilabym jej zglosic to na policje i natychmiast zalozyc sprawe rozwodowa. I co autorko, zrobilas to, czy jestes jedynie zla na tesciowa, a  z mezusiem nadal szczesliwa? To, ze on uderzyl, to przeciez nic takiego, najgorsze, ze tesciowa nie zareagowala...Brak slow.

Gość Iki
Dnia 14.04.2019 o 20:17, Gość Bozecobedzie napisał:

Szok i niedowierzanie, zawsze wiedziałam że wobec synka jest bezkrytyczna i nigdy nie stanie po mojej stronie ale braku reakcji na rekoczyn bym się nie spodziewała. Zalamka 

Następnym razem jak mąż cię uderzy broń się, wez szczotkę cokolwiek i się broń. Jak nic nie zrobisz to będzie cię bił. Twoja teściowa to ...ka. Jak ma córkę zapytaj się czy chciałaby żeby jej facet ją tłukł. 

Gość Iki
Dnia 14.04.2019 o 20:17, Gość Bozecobedzie napisał:

Szok i niedowierzanie, zawsze wiedziałam że wobec synka jest bezkrytyczna i nigdy nie stanie po mojej stronie ale braku reakcji na rekoczyn bym się nie spodziewała. Zalamka 

Następnym razem jak mąż cię uderzy broń się, wez szczotkę cokolwiek i się broń. Jak nic nie zrobisz to będzie cię bił. Twoja teściowa to ...ka. Jak ma córkę zapytaj się czy chciałaby żeby jej facet ją tłukł.