Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 37latka

Mam 37 lat

Polecane posty

Gość 37latka

Mam 37 lat. Czuje sie bardzo staro,a przez wiek i nieatrakcyjnie. Chcialam pojsc do klubu,potanczyc,wyluzowac sie ale wiem ze jestem juz za stara.  Czy mam szanse jeszcze kogos poznac,czy juz jestem niewidoczna dla facetow?

Gość gość

asiutka możemy pójdziemy razem jutro na imprezke do klubu ?

Gość gosc
9 minut temu, Gość 37latka napisał:

Mam 37 lat. Czuje sie bardzo staro,a przez wiek i nieatrakcyjnie. Chcialam pojsc do klubu,potanczyc,wyluzowac sie ale wiem ze jestem juz za stara.  Czy mam szanse jeszcze kogos poznac,czy juz jestem niewidoczna dla facetow?

W tym wieku to nie dziwne. W klubie same nastolatki a taka stara baba co tam może robić?

Gość gosc
2 minuty temu, asiutka99 napisał:

No wiadomo,że nie. A i tak jest post, no i ja muszę się uczyć do matury

mature w wieku 20 lat piszesz kaleko?

Gość Jan

Jesteś po przejściach? Patrner Cię rzucił? Teraz sporo 20 latków marzy o mamuśkach, chcących im zapłacić choćby 20żł za skes (To nie żart!) i tu można wybierać i przebierać, tylko zawsze trzeba dbać o bezpieczeństwo i spotykać się w bardzo zaludnionych miejscach, żadne ciemne uliczki czy hotelowe pokoje, ale już na tak toaleta w pociągu, albo przebieralnie sklepów odzieżowych. Załóż sobie konto na sympatii, zrób długi treściwy opis, a proponuj tylko tym co mają w galerii co innego jak falusy, wtedy nie zawiedziesz się.

Gość 100 lat

Wg mnie fajny wiek, ale nie szukaj na kafe potwierdzenia bo dzieciaki i hejterzy mają tylko żer      : p