Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasandra222

Wyjazd na weekend z nieznajomym?

Polecane posty

Na wakacjach nad morzem poznałam faceta z Niemiec. On wiek 37 lat ja 28. Miło się rozmawiało, bawiliśmy się na imprezie gdzie się poznaliśmy i następnego dnia byliśmy na spacerze. Bardzo miło było, całowaliśmy się i tyle. Pisał do mnie od tego wyjazdu czyli już pół roku, wspominał o przyjeździe ale ja się strasznie stresowałam i odmówiłam. Później mieliśmy przerwę w pisaniu i odezwał się z propozycja wyjazdu w te samo miejsce bo ma tam mieszkanie nad morzem i wspólnie spędzić czas. Co o tym myślicie? Stresuje się każdym spotkaniem z facetami, jak sobie z tym stresem radzić? Przez to nie potrafię nikogo sobie znaleźć bo potrafię pisać, ale jak przychodzi do konkretów to uciekam.. 

Gość analiza

nie spróbujesz to się nie dowiesz, ale z drugiej strony jak to ma niby wyglądać jeśli on mieszka w niemczech? związek na odległość? 

Gość rys

w jaki dokładnie sposób się poznaliście?

Nie myśle o związkach.. nie wiem dlaczego tak jest ale nie potrafię myslec poważnie o facetach typu związek itd 

Gość gość

ostatnio pełno informacji o porwaniach do seks biznesu, zobacz portale dotyczące zaginieni . Znany to itaka . Najpierw bym dogłębnie go sprawdził przez internet, starał się go osobiście przedstawić znajomym , jak by tego unikał to odpuściłbym takie zabawy.