Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Facet zepsuł mi urlop

Polecane posty

Gość Gość

Wróciłam z urlopu, na którym byłam ze swoim facetem. Bylismy tydzien na mazurach. Już pierwszego dnia wywiązał sprzeczke z ludźmi którzy też tam byli, ochrona hotelu, powiedziala ze go wyprosza jesli jeszcze raz cos takiego zrobi, byłam na niego zła, powiedzialam że to koniec. W dodatku podrywal dziewczyny które tam poznaliśmy. 

Następnego dnia, zamiast spędzać czas że mną, od rana pil w barze, zaczął opowiadać obcym ludziom, ze on nie chce ze mną być i próbuje mnie rzucić już od roku, ale ja nie chce odejść. Obrażał mnie, ze mnie utrzymuje- gdy nie jest to prawda, bo sama zapłaciłam za siebie. Mówił o mnie takie slowa, ze byłam w szoku. 

Kocham go, ale mam dosyc. Powiedzialam mu, ze chce o tym porozmawiac to rzucil sie do mnie znowu. Wróciliśmy i zastanawiam sie czy nie rzucić tego i się nie wyprowadzić od niego. Potraktowal mnie okropnie. 

Gość Ohio

Daj spokój. Jesteś z ...em.

Gość Gość

Sama nie wiem dlaczego się tak zachowuje. Byłam tak zła na niego. A on teraz znowu jest obrażony za to. Ja chyba zdurnialam że z nim tyle czasu wytrzymałam. 

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Sama nie wiem dlaczego się tak zachowuje. Byłam tak zła na niego. A on teraz znowu jest obrażony za to. Ja chyba zdurnialam że z nim tyle czasu wytrzymałam. 

Zdurnialas ze po takich jego slowach nadal z nim jesteś! Za grosz honoru nie masz. 

Gość Gosc

Napisałam że zastanawiam się nad wyprowadzka.