Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asikm

Problemy psychiczne jak mu pomóc?

Polecane posty

Gość Asikm

Oboje z chłopakiem mamy po 20 lat jesteśmy ze sobą od 3 lat . Na początku wszystko wyglądało idealnie układało się nam we wszystkich aspektach naszego życia uczuciowego . Czułam że docenia to , że jestem przy nim jednak od pewnego czasu on stał się agresywny ,zazdrosny w stosunku do mnie jeśli coś jest nie po jego myśli to zachowuje się tak jak nie on wpada w szał krzyczy , wyzywa. Przy ostatniej kłutni dostał w twarz ja u ciekłam z samochodu bo nie mogłam znieść jego słów na mój temat  . Po tym zdarzeniu on przyjechał kiedy napisałam że się upałam bo nie mam już sił na to żeby on w końcu zrozumiał że go kocham i nie chcę zostawić, a on ciągle snuje domysły.Kiedyś usłyszałam od niego że ma myśli samobójcze po tym starałam się czuwać i rozmawiać z nim bo on nie chce porozmawiać na ten temat z lekarzem , ja nie mam już argumentów żeby go przekonać . Jestem załamana tą całą sytuacją nie wiem co mam zrobić , a nie chcę  go zostawić bo coś przez niego przemawia jest innym człowiekiem...

Co mam zrobić i jak mu pomóc ?

Mam z nim plany na przyszłość , a on ciągle je burzy bo boje się że kiedyś mnie skrzywdzi...