Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Morcyk

Dziwne ustawianie się podczas rozmowy

Polecane posty

Gość Morcyk

Taka sytuacja. Zawsze gdy rozmawiam z pewną osobą, ona zawsze ustawia się doTaka sytuacja Mirasy. Zawsze gdy rozmawiam z pewną osobą, ona zawsze ustawia się do mnie bokiem i często krzyżuje nogi. Nieważne czy ja zaczynam rozmowę czy ona o coś pyta itp. Niby nic wielkiego i złego, ale zacząłem zwracać na to uwagę od niedawna i zaczyna mnie to trochę denerwować. Niby patrzy podczas rozmowy w oczy, ale zawsze ... stoi bokiem do mnie. Czy takie "gesty" coś oznaczają czy to może niechcący tak się ustawia tylko ja sobie coś wymyślam mnie bokiem i często krzyżuje nogi. Nieważne czy ja zaczynam rozmowę czy ona o coś pyta itp. Niby nic wielkiego i złego, ale zacząłem zwracać na to uwagę od niedawna i zaczyna mnie to trochę denerwować. Niby patrzy podczas rozmowy w oczy, ale zawsze kutwa stoi bokiem do mnie. Czy takie "gesty" coś oznaczają czy to może niechcący tak się ustawia tylko ja sobie coś wymyślam. Dodam, że ta osoba podoba mi się, ale nie wysyłam jej żadnych czytelnych sygnałów 

Gość Lotta

Stanie bokiem do rozmówcy to wyraz zniecierpliwienia i lekceważenia tegoż rozmówcy.