Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanciapa..

moja siostra kłamie, że aż niedobrze się robi

Polecane posty

Gość kanciapa..

Mam nerwe od rana. Bo siostra do mnie z pretensją, że jestem taka sama jak nasz stary, kłamię, bo kiedyś powiedziałam jej, że mi dała ciucha z galerii, a ona nigdy w galeriach nie kupuje tylko w ciuchach puchach...ja pier...skrzywdzilam ją tym, że poddałam w wątpliwość co do pochodzenia ubioru,który mi dała:/ następnie mi zarzuciła, że ją źle oceniam, że ona nie ma specjalnych kosmetyków, ja jej na to, że co miesiąc chodzi po lekarzach specjalistach, od cery, dziąseł, brzucha, wrażliwej skóry, problemów z oczami itd. a ona na to: ale ja na prawde choruje, na rentgenie jest, że ma guza (co jest nie prawdą), ja jej na to, że to nie zmienia faktu, że ciągle choruje i kupuje jakieś specyfiki, więc nie kłamię, prędzej to ona okłamuje siebie. Następnie powiedziała mi, że powinnam się pogodzić z kimś kto mnie wyzywał i raz pobił, bo ja przesadzam, że to nic takiego było, że ja sobie nawymyślałam, że ten ktoś dla wszystkich innych jest dobry i że ja jestem uparta i wyolbrzymiam, jak jej przytoczyłam,przypomniałam słowny atak,którego była świadkiem, zaprzeczała, patrząc mi prosto w oczy, że to ja niby ściemniam, dopiero jak przysięgłam na życie moje i jej, że tak byo, wtedy powiedziała, no fakt tak było, ale że sie obrazam o to jak mnie ktoś wyzywa, a że to nic takiego. Nosssszzzz kur...a mać, załamka:/

Jak z nią rozmawiam, to mam wrażenie, że zamiast mózgu mam kaszankę, taka jest głupiutka i żyje w kłamstwie. I ona chce małe dzieci w przedszkolu wychowywać, przecież ona te dzieci pokrzywdzi.

Gość no ilu

Ile tu jest tzw. obserwatorów,ile mundurowych,ile księży ,ile urabiania  bezproduktywnego,ile was stalkerów z IT z różnych działów ,ile członków spółek mających onet,interię ,wp kafe,pudelka,ile stalkerów w tym słynnym krakówku

szuwary perły vel krul foruum szarrriki monthe mooony

ilu stalkerów zagranicznych może 

bawaria albo inne rejony śmiało,odwagi-wiecie co to odwaga

Gość SMAKOSZER

OBYDWIE JESTESCIE JEEEBANYMI KURRRWAMI ALE TY GORSZA

Gość kanciapa

smakoszer ma ryj jak świnia,która zżarła kolację z samego gówna bez innych domieszek.

Gość kanciapa
50 minut temu, Gość SMAKOSZER napisał:

OBYDWIE JESTESCIE JEEEBANYMI KURRRWAMI ALE TY GORSZA

ojciec cię w dupe jebał, żeby zrobić klientom łatwiejszy dostęp do cb SMAKOSZER. Teraz gdy na ulicy podchodzą, żeby zapytać o godzinę, wypinasz dupę z przyzwyczajenia.

Gość Jan
1 godzinę temu, Gość kanciapa.. napisał:

dała ciucha z galerii(...) ona nie ma specjalnych kosmetyków(...) zaprzeczała, patrząc mi prosto (...) zamiast mózgu mam kaszankę

Ona Lampucera co parcuje na kamerce (pokażTo), a Ty masz kaszankę.

Bóg tworzy prawidłowo.

Gość kanciapa
5 minut temu, Gość Jan napisał:

Ona Lampucera co parcuje na kamerce (pokażTo), a Ty masz kaszankę.

Bóg tworzy prawidłowo.

nie nazwałabym plemnika mojego niewyżytego starego na mojej napalonej matce Bogiem, ale skoro wiesz lepiej.

Gość kanciapa
4 minuty temu, Gość kanciapa napisał:

nie nazwałabym plemnika mojego niewyżytego starego na mojej napalonej matce Bogiem, ale skoro wiesz lepiej.

*na jajeczku mojej napalonej matki. Z tego plemnika i jajeczka powstała lumpucera i kaszanka. Wg głupiego Jasia, to był Bóg, 

Gość gość

chce z twoją zrobić seks

Gość kanciapa

10 minut temu, Gość gość napisał:

chce z twoją zrobić seks

masz moje i Boga błogosławieństwo. Tylko jej nie zapłodnij, bo dzieci mądrych z tego nie będzie

Gość Jan
39 minut temu, Gość kanciapa napisał:

Ludzie twojego pokroju spalili notyr dam.

Gość kanciapa
42 minuty temu, Gość Jan napisał:

Ludzie twojego pokroju spalili notyr dam.

tak myślałam, że oświecone umysły miały z tym coś wspólnego  choć początkowo winiłam Quasimodo, że mu się znudziła fucha dzwonnika z Notre Dame. Ludzie twojego pokroju mają ciasne umysły i duże pękate brzuchy. I co ciekawe nadal masz prawo żyć,selekcja naturalna cię pominęła, a szkoda