Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goscgosc

Leżałam bez majtek obok męża, a on nic

Polecane posty

Gość Anna

Proponuje zrób „inaczej”. Bądź całkowicie inna. Inna niż do tej pory np. Wyjdź z kąpieli , wytrzyj się i zrób sobie coś do picia w kuchni ciągle chodząc nago, innym razem zapytaj go „wylużesz mnie”?. Jeżeli zawsze czekasz na jego pierwszy ruch to zmień to....

wyslij mu smsa będąc w pracy „ ale mam ochotę...”

niech czuje ze masz na nudgo ochotę ze patrzysz na niego Ciągle jak na mężczyznę 

Gość Filip
1 godzinę temu, Gość Anna napisał:

Proponuje zrób „inaczej”. Bądź całkowicie inna. Inna niż do tej pory np. Wyjdź z kąpieli , wytrzyj się i zrób sobie coś do picia w kuchni ciągle chodząc nago, innym razem zapytaj go „wylużesz mnie”?. Jeżeli zawsze czekasz na jego pierwszy ruch to zmień to....

wyslij mu smsa będąc w pracy „ ale mam ochotę...”

niech czuje ze masz na nudgo ochotę ze patrzysz na niego Ciągle jak na mężczyznę 

Aniu ty nie cierpisz na niedosyt?

Gość Anna

Filip 

Hmmm :) może w tym coś być;) Jednak nigdy nie sądziłam, że to cierpienie ten „niedosyt”

Gość Poter
Dnia 17.04.2019 o 01:22, K24 napisał:

Ma problemy z erekcją. Kup mu jakąś reklamowaną w TV podpałkę do rozpalenia konara, albo umów go(was) z seksuologiem.

Sam pewnie dupy nie ruszy w tym kierunku.

Jak moja kobieta by sie tak polozyla kolo mnie to bym nie omieszkal jej rozchylic te szorty i wsunac jezyczek.

Gość Poter

U mnie jest tak niebzykam jej tylko wtedy jak mi nie daje ,inaczej nigdy nie odmawiam . Jak mozna odmowic  nie rozumie.

Dnia 16.04.2019 o 23:59, Gość Goscgosc napisał:

Impotentem nie jest. No to ma kochankę. Kurcze, a jeszcze kilka dni temu mielismy dobry seks. Z grą wstępna, wszystkim tym, co lubimy oboje. Nie jestem stara, ani brzydka, ani zaniedbana. Wyglądam całkiem dobrze jak na prawie 30 lat i im jestem starsza tym mam większą ochotę na seks. A tu nie ma jak. 

Zawsze możesz przyjść na wizytę do Fizjo albo masażysty on Ciebie dobrze rozluźni i nastawi :D Ty będziesz zadowolona i mąż będzie mógł spokojnie spać .

Gość Poter
Dnia 16.04.2019 o 23:53, Gość Katarzyna napisał:

Jak nic ma kochankę albo niekocha albo impotent. Wybieraj. 

Nie ,to się nazyw dwie cipy w łozku.

Gość Mnichoo

Jest twoim mezem. W malzenstwie mniej aktywna strona powinna sie dostosowywac do bardziej aktywnej.

Powiedz mu, ze chcesz seksu a jesli nie bedzie mial uzasadnionych argumentow przeciwko, to niech sie polozy na placach i go sobie wez (odwrocony misjonarz jest chyba najwygodniejszy). Tez, nikt nie mowi ze orgazm (zwlaszcza obopolny) jest obowiazkowy.

Ps. Jesli ma problemy z erekcja zawsze pozostaja rece i jezyk.