Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katecheta

Katecheza misyjna - warto zrezygnowac z seriali i zająć się medytacją

Polecane posty

Gość katecheta

Niestety to co jest dziełem Szatana łatwo wchodzi do człowieka nie dość że aktorzy zarabiają miliardy to jeszcze to my robimy wszystko by im płacić, a przecież można inaczej. Ludzie wolą robić tylko to co dla nich przyjemne bez względu na to czy to coś daje czy nie. Ludzie oglądają seriale a jak widzą ile aktorzy zarabiają to ich ciągle hejtują. Ludzie już narobili całą masę hejtów na sławnych ludzi, ale czy to wyłącznie ich wina że pieniądze są marnowane? Ludzie przecież my jako chrześcijanie sami pozwalamy na marnowanie pieniędzy!!! Czy myślicie że hejtami zniszczycie aktorów? wybraliście błędne koło skoro nienawidzicie aktorów za to ze są darmozjadami to dlaczego ich oglądacie? Czy nie lepiej by było poświęcić swój czas na inna i normalną rozrywkę zgodną z przykazaniami Bożymi czyli na medytacje? Wtedy wesprzemy ale nie ...ów ale normalnych ludzi. Musicie zmienić myślenie!!! Aktorzy tylko korzystają na tym ze ich obrażacie, i ciagle hejtujecie. Hejtowanie aktorów to droga  donikąd w ten sposób tylko ich wspieracie bo udostępniacie o nich informacje co powoduje że ogląda ich więcej ludzi. 

Tak się nie robi. Ja wam proponuję inny pomysł na zniszczenie dzieła szatana czyli po prostu go nie oglądać czyli całkowicie zrezygnować z seriali, filmów, komedii - aktorzy zarabiają na tym miliardy, a ludzie zamiast przerwać ich oglądanie wolą ich hejtowac a tak naprawdę hejtami ich tylko wspierają i aktorzy tylko sie na tym wzbogacają. Ja proponuję wam żebyście od dzisiaj zrezygnowali ze swoich seriali a zaczęli korzystać z medytacji która wam pomoże w zdrowiu, w nauce, w szczęściu a do tego po medytacji na inteligencje można słuchać treści związanej z nauką języka przez sen i można nauczyć się dowolnego języka.Przyszłość jest w medytacjach a nie w serialu który jest dziełem Szatana. Skoro mówicie że aktorzy są darmozjadami, i ich ciągle hejtujecie przez to ze za darmo pobierają pieniądze to dlaczego ich oglądacie? aktorzy mają to głęboko gdzieś co o nich myślicie a pieniądze przez to zamiast na ratunek ludziom idą na rzeczy związane z Szatanem.