Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tuiknml

Panie z roksy

Polecane posty

Gość Tuiknml

Przejrzalam z czystej ciekawosci portal roksy. Moim zdaniem wiekszosc pan prezentuje sie slabo,obwisle piersi,mankamenty w figurze,czesto oferuja seks klasyczny bez anala,itp. oferuje duuuzooo wiecej mezowi od siebie,jestem pelna pomyslow i zaangazownia w lozku,seks uwielbiam i jezeli maz zdradzilby mnie z ktoras z takich pan to bylabym w wielkim zdumieniu. Moze to glupie,ze porownuje sie do nich,jednak zastanawiam sie,dlaczego zonaci faceci chodza do takich miejsc niejednokrotnie majac lepsza opcje w domu.

Gość Gość

Ale odkryłaś Amerykę.. Prostytutki, to nie są zazwyczaj piękne kobiety. Wręcz przeciwnie, często poniżej przeciętnej. Poza tym to kobieta zdradza, gdy znajdzie kogoś lepszego, a facet zdradza, bo kobieta jest.. inna. Oni nie szukają ideałów tylko nowych, świeżych wrażeń.. 

Gość Gość

To są zwykle przeciętne kobiety, takie jak żona.Ich ciała jakoś od siebie nie odbiegają.Facet za pieniądze ma sama przyjemność tu i teraz.Żona każe czekać no i też chcę mieć jakąś przyjemność większą więc facet musi się wysilić.